Stan Med Ilham!♥

Dagen spenderades med min underbara vän Ilham! Först åkte vi två in till stan där vi träffade Robin och Eddie som vi var lite med men för det mesta gick vi runt och hade allmänt kul. Fick med mig hem en rouge och en ny ansikts mouse men inget mer. Duktig som jag var så glömde jag min telefon i Ilhams pappas bil också men som tur var så kunde vi hämta den på hennes mammas jobb så 16.10 tog vi bussen hem till Kil och drog dit för att hämta min älskling haha. Sedan gick vi till Kils pizzan och efter det chillade vi bara. En värd dag alltså!
-C






One more night.

Vet inte vad jag ska säga hände igår. Har ingen aning om ifall det var en bra eller skit dag. Var iallafall inget fel på idag, stårlande sol och allt! Så nu kan jag garantera att jag är snäppet brunare. Vet inte riktigt vad jag ska skriva, är helt tom på ord.
-C

Back on Track?

Skulle nog inte tro det.

Men jag är iaf frisk nu, för som Tina skrev blev jag sjuk i måndags. Jag blev så ledsen att jag låg och grina mitt i natten. Tror dock att jag var väldig trött också, hade ju trotts allt sovit dåligt. Det hände ju exakt samma sak förra året. Min familj och jag hade även planerat in en tvådagars resa som vi skulle göra men det blev inget av. Det känndes som att allt var mitt fel.

Idag har jag varit i stan och shoppat med mamma och syster. Med mig hem fick jag tre toppar.
Nu ska jag poppa mig en skål popcorn och mysa ner mig i sängen och kolla några avsnitt DH. Jag är helt beroende av det nu. Förstår inte varför jag inte kollat på det tidigare?!

Ni får två ifrån min och Tinas tripp till lysvik.
-M



osv.

Blev ingen stan idag eftersom jag och Tilda bestämde oss för att åka in till Bomstad istället eftersom det skulle bli fint väder (vilket det också blev). Tyvärr så blev Tilda sjuk så vi kunde inte åka. Stackars Tilda säger jag bara, hände precis samma sak förra året också. Så istället låg jag ute och solade. Lite brun blev jag allt men det är nog en sån där bränna som endast en själv märker. Imorgon blir det iallafall stan med mamma och den här gången ska vi faktiskt dit! Förhoppningsvis hittar jag en ny bikini medans vi är där för det behöver jag verkligen. Hoppas det härliga vädret håller i sig!
-C



Jag bygger upp och du river ner.

Idag har jag varit i Fagerås i princip hela dagen. När jag kom hem blev det grillning med mamma och pappa och nu sitter jag här med en skål nötter. Imorgon blir det antagligen ut och springa med Sadaf ifall planerna inte ändras? Annars har jag inga fler planer för morgon dagen. På måndag blir det väll att åka in till stan för att fixa lite grejer med mamma vilket vi egentligen skulle göra imorgon men planerna ändrades. Får se vad resten av veckan har att bjuda på, förhoppningsvis fint väder iallafall!
-C

Vart tog du vägen?

Något jag verkligen har tröttnat på är den svenskasommaren. Jag kan ju inte klaga på att det har varit dåliga somrar varje år men iår går gränsen. Man skulle ju antagligen kunna räkna på fingrarna hur många fina sommar dagar vi haft. Annars har det ju bara regnat och blåst. Snart har halva sommarlovet gått och jag har bara badat 3 gånger pga värmen varav jag doppat mig helt 1 gång. Man kan ju bara hoppas på att det blir varmare annars känns det som all längtan inför den här sommaren har varit ganska onödig så förhoppningsvis kommer det in ett högtryck så snart som möjligt!
-C


 


FYRA ÅR

Nu var det ett tag sedan man senast bloggade. Anledningen till det är väll för att det är sommar. Om bilderna från Lysvik kommer upp beror på ifall Tilda orkar lägga upp dem. Det roligaste som hänt under tiden då jag inte bloggat är när jag, Tilda, Maja, Hanna, Linn och Ida åkte till Liseberg i måndags. Var så sjukt kul och jag nådde dessutom mitt mål i slutet på dagen vilket var att åka atmosfear. Kan bara säga att det är ingenting att vara rädd för. När man väl är högst upp så tycker jag bara att man ska njuta av utsikten och när man väl faller rakt ner så är det inte så farligt som man tror. Det går liksom så snabbt så man får inte ens den där äckliga känslan i magen. Sedan när man väl är på marken igen fylls man bara av stolthet eftersom man faktiskt vågade, eller ja det gjorde iallafall jag haha. Fem minuter innan vi skulle åka därifrån satsade jag, Hanna och Tilda 12kr var på plopp och på tredje och sist försöket fick vi turen på vår sida och vann. Dagen kunde inte ha slutat på ett bättre sätt.

Idag blev det att åka in till stan för att fira Savannah som har blivit så stor som fyra år! Det var lika mysigt som alltid. Det har varit en ganska lyckad dag och jag avslutar den nog genom att ligga här och lyssna på musik.
-C

Hej hej hallå

Sommarlovet driver förbi. Just nu regnar det eller är mulet hela tiden. Ingen tid att ligga på stranden och vara ute utan det blir mest soffhäng hemma hos mig. Men vad har jag gjort under tiden jag inte bloggat, för det var ju ett tag sedan?
Jo, jag jah åkt båt med Olga och Tina. Varit i lysvik med Tina. Bränt mig. Varit på PiP och sett på b.la kent. Varit på liseberg med några av de bästa brudarna. Sett massvis på tv, tbbt och även nörjat sett DH.

Imorgon ska jag göra en speciell sak, berättar om ett tag här på bloggen. Sen så ska jag upp till Lysvik igen. Nu med pappa och Elin. Ska bli gött. Nu slipper jag vara rastlös hela tiden.
-M


RSS 2.0