halloween

Spenderade gårdagens kväll i stallet. Det var spökkväll och jag hjälpte till med spökvandringen. Satt gömd bland granar och kastade överkokt, kladdig spagetthi på barn. Mysigt. Ikväll tänkte jag få hit Tina, men hon skulle fixa pumpa med hennes pappa, men vi får se om jag får hit henne efter det? Annars får jag väll se på Lejonkungen eftersom jag aldrig sett den och mamma och pappa åker till kyrkan och kollar på könsär där min syster är med och spelar fiol b.la. Dom ska spela med gruppen Brooken Door. Dom har gjort b.la låten Angel. Har inget mer att skriva om.


Såhär såg jag ut igår.
-M


Förberedelser inför Halloween!

Hej! Restan an min dag kommer att bestå av, Halloween-pyntning, Halloween-shopping och Halloween-bakning. Får se idall jag lägger ut några recept senare ikväll.
-C

now i'm stronger

Mamma klickade nyss hem en såndär mysig tröja alla har från hm. Ville egentligen ha en i grå, men dom var slut och jag ville inte ha den randiga så det blev den vita. Kanske bara för att jag var så duktig och städade mitt rum idag? Imorgon är det fredag och sista dagen innan vi går på lov. Och imorgon är det bara 1 vecka kvar till jag fyller år. Ska snart gå och lägga fram kläder till imorgon och duscha. Förövrigt har jag ett stort ärr på ryggen som kliar och inte nog med det blir jag forever alone i mitt rum imorgon när jag kollar på idol för Tina kunde inte ta sig tid att hänka. Nej men hon hade annat för sig. Nu ska jag inte ödsla mer tid på detta.
-M


Godmorgon!

Eftersom datorn stod på och eftersom jag är så himla dålig på att blogga så tänkte jag bara hälsa alla en godmorgon!
-C

Skolfotona kom idag!

Hej! Nu var det ett tag sedan jag senast bloggade.
Har jag en bra anledning?
Nej. Har bara inte haft lust.
Skoldagen idag gick ällmänt drygt, fast det var våran kortaste dag. Men med tanke på att det är höstlov nästa vecka så kan jag garanterat stå ut med 4 skoldagar till! När jag kom hem från skolan idag så hade skolfotona kommit, men jag ska skicka tillbaka alla för de blev inge bra. Jag blev iaf bättre på klassfotot i år än vad jag blev förra året, fast det är verkligen inget kort som jag blev stolt över. Snarare tvärtom. Har börjat gå ut och springa 2 ggr i veckan nu med Tilda. Är riktigt stolt över mig själv faktiskt! Nackdelen är dock att det nog snart kommer börja att snöa, men jag får försöka hålla igång så mycket som möjligt innan det gör det.
Just nu sitter jag iaf här och lyssnar på Beyoncés låt - Best thing I never had. Gud vad bra den är alltså!
Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag förutom att jag vet att jag måste göra läxor, duscha och se på ett nytt avsnitt av 2 and a half men ikväll. Kärlek till det!
-C

22/10

 




Det sägs att en bild säger mer än tusen ord? Här har ni fyra stycken som beskriver vad jag har gjort idag.
Krattat löv, kyrkan helgmånsbön, sett ca 10 avsnitt av säsong 2 av glee. ♥
-M

FREDAG

Mina händer är torra, men vi bryr oss inte för ÄNTLIGEN är det fredag. Jag har längtat. Bara en vecka kvar till lov och 2 veckor kvar till min födelsedag. Finaly!
Senare kommer Tina till mig, ser på idol, fetar oss, chilläär, pratar och skrattar. Fett mys! Imorgon åker min kära mammi till Göteborg och ser på Tomas Ledin. Kommer sakna henne. Har inte så mycket mer att blogga om. Jag tycker Tina är dålig på att blogga. Hon som sitter på datorn så mycket i skolan...
Ni får gärna kolla in min blogg också när ni ändå håller på, ni kommer dit genom att trycka HÄR.


Vi har alla varit små. Jag kommer ihåg att jag tyckte jag var VÄRSTA COOL för att jag hade stått brevid Fantomen när vi var på Eskilstuna Zoo. Eller djurpark eller var det nu heter. Vi var där på semester med fam. Schagerström, Majas familj. För Maja har jag väll nämt i något inlägg?
-M

Run bitch, run!

Skolan idag gick super drygt! Jag menart. När klockan var fem i ett trodde jag den var halv tre, minst. Ändå var det en rätt soft dag idag. 25 min svenska, c-tyska, se på fotboll på franskan, engelska och fysik. Och på engelskan hade vi typ bara läxförhör och sen skrev vi i en låttext. Sen fysiken var också rätt chill.
Efterskolan gjorde jag toast med syster och sen kom Tina till mig. Vi kollade på vänner och oth och sen låg vi min säng och chilla, skratta och bara pratat typ. Och kastat studsbollar. Runt sex drog vi ut på en joggingtur. Vi joggade runt på områder i ca 35 min. Rätt skönt. Sen tog jag en lång, varm dusch och sen så blev det mat. Hamburgare med pommisar.

Nu ska jag bara chillääää resten av kvällen.


Här bjuds det på bilder!
-M


You're doing it wrong biatch!

Jag ursäktar verkligen mina ointressanta inlägg, men jag har bloggtorka. Det räcker liksom med att jag knappt har något att skriva på min egna blogg. Egentligen kan jag ju bara sluta skriva över huvetaget, men eftersom det är både min och Tinas blogg måste ju båda bidra med inlägg, annars blir det ju inge roligt att läsa.
Hmm, men om jag ska försöka så kan jag ju skriva att jag just nu, i detta ögonblicket, håller på med ny header till min blogg. Ska försöka fixa lite höstfaktor över hela bloggen. Det kan jag ju sitta och klura på ett tag. Nej det kan jag inte för det är ju top model! Herre gud, hur kunde jag glömma?! Plötsligt fick jag något att blogga om. Haha. Nej men jag älskar verkligen top model och idag är det makeovers, extra roligt!

Imorgon tare jag sovmorgon och slipper so provet som Tina kanske har nämt? Varför? Jo jag ska in till tandläkaren istan och ska vara där tjugo över tio och tar tjugo över nio bussen in. Forever alone. Så jag antar att jag gör provet på måndag ist. Nej nu ska jag sätta in ny header på min blogg och kolla på top model!
-M


Förändringar.

Har ni upptäckt förändringarna än? Ny header och mörkare bakrund. Lite mer höstigare. Vad tycker ni om det?
-M&C

Ny header på G!

Tina och jag va idag och vi fottade. Och ja, rubriken säger allt. Får se näs osv. Hinner inte skriva mer för jag ska dra och äta! Ciao!
-M

Chilläää!

Sitter i skolan nu. Tina sitter snett brevid mig. vi har inställd c-tyska. Fett skönt! Vi börjar tjugo i 12, då har vi franska. Det är ett tag dit med tanken på att klockan ungefär är halv 11. Jag pratade nyss med Maja också. Mysigt dä!

-M

Min långa dag.

I skolan så hade vi ett matte prov idag. Kunde typ hälften av frågorna så jag blir glad ifall jag får ett E. Fast egentligen så är det Anders (min mattelärare) fel, för att han gick aldrig igenom allt som skulle vara med på provet.
Efter skolan så var det konfa. Vi lärde oss att slå upp olika saker i Bibeln och sedan gjorde vi typ olika pjäser utav texter från bibeln. Efter konfan så skyndade jag mig hem, satte på radion och lagade middag. Och snart ska jag gå och plugga till fysikprovet som jag har imorgon. Ni får en oseriös bild på mig också med tanke på att jag inte lagt upp så många bilder.
Har inget annat att skriva nu så här tar det helt enkelt slut.
-C


Hej jag heter Tilda och jag är alkolist.

Fast det stämmer ju inte såklart! Men det känndes su roligt att skriva så, eller nej. JAg fick helt enklet bara lust för det. Och nu tänker ni att jag är värsta miffot som driver om sånna som har sånna problem men det gör jag inte utan jag bara tänkte på en roligt sak som hände i början av skolan och nu tänker ni vad och jag orkar inte förklara, så vi släpper det. :)
Så, då fördrev jag ju massor av er tid. Smart va?!
Haha..

Nej om man nu ska vara lite serriös så. Under lägret var det ju konfa läger och det rockade! Sen så idag har jag varit med Tina. Vi har haft kul, som vanligt? Under måndagen och tisdagen har jag haft huvudvärk, men det har jag nästan varje dag ändå så. Just nu så dunkar det i mitt huvud, jag måste ficka nya griller!


Så här kan det ju se ut om jag och Tina har varit..
-M


U SMILE, I SMILE!

Har varit riktigt glad idag! Känns extremt skönt det! På gympan idag så var det konditions träning. Fatta vad jag dog! Måste nog verkligen försöka få upp kondisen om jag ska orka med copern (har ingen blekaste aning om hur det stavas) nästa vecka. Efter skolan så var jag med Tilda. Vi pluggade lite, såg lite på TV och satt och larvade oss i hennes rum. Tilda skrev i alla fall hej till en kille från min mobil förut (killen var från någon hockey match som var här i närheten som vi hade kollat på och sedan fått hans nr). Så jag trodde ju att han inte hade någon aning om vem jag var så jag skrev lite roliga saker till han tills han frågade hur jag hade det i Kil (där jag bor) och då dog jag. HAHA! Men riktigt roligt var det i alla fall. Så jag bad om ursäkt och sedan så skrev vi lite med varandra. Nu ska ja gå ta en dusch och sedan hade jag tänkt mig gå plugga sönder på tyska!
-C

Tilbaka från konfalägret!

Tjoho! Igår kom vi tillbaka från konfalägret. Riktigt kul var det, men jag har faktiskt ingen lust att skriva ner allt som hände, så ni får helt enkelt leva med att inte få veta vad som hände om nu inte det är så att Tilda bloggar om det.
Väldigt kort skoldag var det idag så det var ju extremt skönt! Har inget speciellt för mig idag, men jag kanske tänkte ringa Clara senare och se ifall hon ville hitta på något. Vid tillfället så sitter jag och lyssnar på coldplays låt paradise. Gud vad jag älskar den! Det är verkligen en sån låt som man kan lyssna på över 50 gånger utan att trötna på. Hursomhelst så börjar nya 2½ men ikväll med Ashton Kutcher. Ska bli riktigt kul att se, dock så kommer det aldrig att slå de avsnitten med Charlie Sheen i, fast det kommer förhopningsvis fortfarand att vara sevärt!



Tänkte att jag skulle slänga in en bild på den väldigt populära Ashton!
-C

Jag är sååå dålig!

Jag har inte bloggat på årtionden? Nej men jag har faktiskt inte varit inne så mycket på datorn den sista tiden. Jag har mest luggit i soffan på kvällarna och spelat wordfeud som jag har blivit helt jävla beroende av. Som tur är så funkar det inte hela tin, mitt nätverk pajjar osv, vilket är superbra för annars hade jag suttit som en spelberoende person och druckit redbull, (som jag egentligen inte skulle göra etersom jag anser energidryck som något dåligt om det nu inte är power rade) inte sovit, inte ätit och bara sutit med mobilen i handen hela tiden.

Imorgon så kan jag iaf berätta för er att min och Tinas konfa grupp ska på läger tillsammans med lördagsgruppen och boda gruppen, vilket ska bli väldigt kul. Clara, som är våran tredje musketör, går nämligen i lördags gruppen. Efterson vi tre är tajta, och har roligt tillsammans 24/7 så kommer nog lägret rocka!
Så ikväll efter yogan är det bara att packa, packa och packa. Här är några grejer jag måste göra innan imorgon.

  • Ladda mobilen
  • Ladda MP3:en
  • Ladda kameran
  • Tvätta kläder
  • Packa
  • Ladda ner ett nytt roligt spel som jag och tina kan spela på vägen dit (A)

Inte så mycket kanske men det känns som det och plus att jag har 527 läxor, eller ja det känns som det!
Vi åker vid halv fem imorgon så inge bloggning från varken mig eller Tina då, men ni får stå ut.








Eftersom jag inte har bloggat på hundra år så bjuder jag på en charmig bild på mig och min kusin Zacharias och 3 st andra fula bilder. Enjoy!


Kanelbullensdag!

Hellu. Efter skolan idag, som faktsikt gick hyfsat fort, så var jag med Tilda. Först så var vi ute och gick. Sedan när vi kom hem så gick vi till våran skog och höll på där ett tag och efter det gick vi in till Tilda i ungefär en halv timme. Sedan gick jag hem och lagade middag till mig själv. Hoppas verkligen att ni alla har i alla fall fått i er en bulle idag eftersom det är kanelbullensdag. Det har i alla fall jag gjort! Nu ska jag nog gå sätta på radion och plugga franska.
-C


Ni får en bild på några smaskiga bullar från google.  

:D!

Ja precis som Tilda skrev så lever vi! Och ikväll ska vi sova över hemma hos Clara. Kommer bli superkul och dessutom så kommer det att vara helt föräldrarfritt! Så vi tänkte laga tacos till middag hemma hos Clara och se på massa skräckfilmer i fall vi vågar. Vi kommer naturligtvis göra massa andra saker också fast det kommer vi att blogga om någon annan gång såklart. Hur som helst så var det skolfoto i Torsdags. Och jag, Clara och Tilda var de ända som fick ta kompiskort tillsammans bara för att vi är så himla bäst! Verkar ju som om fotografen höll med om det, hehe.
-C

RSS 2.0