stan med brudarna!

Min dag blev super! Åkte in till stan men Tina, Ida, Hanna och Maja. Fick med mig en välbehövd skinnjacka för 500. Super skön. Sedan fick jag även med mig ett par harem byxor, säger man så? Dom hade kostat 500 men var nu nere på 150. Sedan fick jag med mig en grymt snygg röd plånbok. Testade även en röd jofama by kenza  skinnjacka. Hade gärna haft med mig en sådan hem, men dom är ju jävligt dyra! Men man får väll drömma? Imorgon ska jag yoga och hjälpa till på yoga. Sen ska jag nog på bio också. En gång i phuket , har ni sett den? Hörde att det skulle bli fint i morgon också, så jag kanske tar med mig Tina ut innan två så kanske vi knäpper några bilder? Ska höra vad hon tycker!



Bilderna ljuger ju lite. Byxorna är mycket snyggare i verkligheten. Jag är inte så tjock som det ser ut, eller? Nej faktiskt inte. Plånboken ska inte se ut som en väska. Hade inte tid och ork att ta på mig ett par jeans och fota jackan med. Men jag orkar inte ta nya bilder. Hoppas ni förstår.
-M
(försökte få bilderna i mitten, men det sket sig)


Stan med brudarna

Idag så blev det att åka in till stan med Tilda, Hanna, Maja och Ida. Dagen har varit super! Vi gick för det mesta runt i butikerna och så åt vi också. Vilket blev på ett klassiskt ställe, McDonalds. Fick med mig hem 3 par spettstrosor, en puder, en smink borste och en smink mouse.




-C

NEXT!

Ner gosad i sängen. One picen är på. Elementet också, så det är varmt och behagligt i mitt rum. Nu vankas några avsnitt av Elsas värld. Morgondagens planer för mig är lite osäkra men jag hoppas på bra väder iaf.

-M

She doesn't mind

Efter en underbar dag i solen är jag helt slut. Gjorde pizza med mamma förut som blev super! Det som gäller nu är att laga i ordning lite te och sedan mysa till det framför soffan och se på House.

-C

Värme

Håller på att fixa mig för snart blir det ut i solen med Sofie. Så himla skönt att våren äntligen är på väg!

-C

dipp

Kom hem från konfalägret igår men somnade som en stock direkt jag kom innnanför dörren så det blev ingen bloggning. Lägret var ganska kul faktiskt.
Just nu äter jag grönsaker med dipp MUMS! Blir väl snart at träna och sedan får jag väl ta och poppa lite popcorn.



-C


Vinterland

Vaknade imorse och det snöar. Inte så kul, eftersom jag trodde att vårkänslorna inte skulle förvinna. Men men. Var ute och gick och åkte coop påse med Tina ner för en superisig backe. Super kul! Sen när jag kom in (för ca en timme sedan) la jag mig framför datorn och skypa med Tina ett tag. Men det krångla för båda så det blev inget långvarigt. Jag ska nog lägga mig och ta en powernap och sedan vid tio i åtta åka iväg på yoga. Också ska jag äta där emellan, kyckling sallad!

förresten pratade jag och Tina om header förut och vi renoverar bloggen helt och hållet när våren kommer fram och det blir lite mer varmare. Det blir snyggare bilder till headern då också. Så håll ut!



Jag vet att ni älskar mina cam bilder, jag älskar dom lika mycket som ni..
-M

Hemma, trött, snark

Kom hem runt två idag. Åkte hem och tryckte i mig godis och chips. Sen somnade jag ungefär halv fyra/fyra och sov till sju. Då sa mamma att vi skulle köpa pizza till kvällsmat och då blev jag glad! Nu ska jag mejla Helena och sen kolla runt lite på datorn innan jag somnar till Oscars galan. Hoppas på att harry potter vinner något.
Har inga planer för imorgon, kanske bara chillar? Vi har ju lov så!

Funkar inte med bilder idag.
-M


Packa

Ska snart skicka iväg ett mejl till Värmlands Tingsrätt och hoppas på att jag får bra respons. Efter det blir det väl att börja packa inför konfa lägret som är imorgon. Riktigt gött att det är bara en dag kvar tills sportlovet. Är sjukt taggad på att dans för sista gången imorgon också. Ska bli skit kul! Jag kanske borde nämna att vi fått en ny prinsessa i Sverige? Mamma satt bänkad framför nyhterna imorse pg.a det iaf.
Bloggar antagligen när vi kommit tillbaka från lägret.

-C


SPRING

Imorgon drar jag och Tina på konfa läger så inget bloggning förrän sönda kväll möjligtvist efter idag. Det ska bli helt okej! Jag hoppas det inte är så blött dit vi ska. Vet itne vad jag ska ha för skor och jacka osv.. Svårt när det är blött, varm och kallt samtidigt typ..
Imorgon är det även sista dansdagen. Så himla tråkigt, vill dansa mer! Nej nu ska jag nog försöka få tag på Tina och undertiden kanske knäppa några kort? Det är ju så fint ute!


''När du skäller på mig mamma är det svårt för mig att älska mig själv''

Hittade nyss det här och tyckte att det var så himla fint så att jag tänkte dela med mig utav det. Klicka bara på länken.
http://petrakrantzlindgren.wordpress.com/2012/02/19/nar-du-skaller-pa-mig-mamma-ar-det-svart-for-mig-att-alska-mig-sjalv/



-C

....

Funderar på denna :


-C


Semledagen! :D



Som ni ser på bilden så kom ett paket från Jessica och Brett, min faster och farbror, idag. Alltid lika kul att få paket ! :D
Dagen har varit allmänt chill utan läxor och allt. Det är ju semledagen idag också, så det blev fika framför TV:n med mamma samtidigt som vi kollade på 90210. Senare ikväll blir det att kolla på House, men nu gäller det för mig att hitta ett skal till mobilen.

-C

What Doesn't Kill you makes you stronger

Idag är det semledagen, fet-tisdagen, fettisdagen eller vad man säger. Jag har iaf bakat semlor som jag tänker bjuda familjen på efter maten. Idag är det även sitcom tisdag på kanal 5 igen, vilket betyder ett nytt avsnitt av THE BING BANG THEORY. Ca 20 min som består av inget annat än skratt. Sen innan det är det top modell sverige. Jag hoppas Jamilla tar hem alltet! Har även Klara och en till (som jag inte minns namnet på) som favoriter men Jamilla, ja! Sibell är ju rätt underhållande också!
Sen vill jag bara säga till er att om det är någon av våra läsare som har Draw Something på sin mobil är det bara att creata ett game med mig! tildajoh.
Imorgon är det Yngves dans kurs igen. Hoppas på att det blir exakt lika kul som i måndags!


Gör en Sibel bild, ni vet det där första?

Gangsta'

Glad chey i mysig onepice.
-M

Dans med Yngve

Har nyss ätit middag och snart blir det att plugga. Den här veckan så är det dansvecka i skolan vilket innebär att vi har flera dans pass med Yngve. Vi hade vårat första idag då vi dansade salsa som var svin kul verkligen! Det var dock lite pinsamt när han drog fram mig gång på gång för att visa de 3 klasserna som stod där, haha. Vi har 2 pass kvar vilket är på onsdag och fredag. Ser verkligen fram imot det!
Innan jag börjar med plugget blir det att försöka få tag i prao-ansvarig för Värmlands Tingsrätt än en gång. Förhoppningsvis så lyckas jag bättre nu.

-C

:D

Försökte blogga ifrån mobilen förut, men det funkade inte. Men men. Imorgon så börjar dansveckan i skolan. Super kul! Älskar det verkligen, man slipper ju vissa lektioner. ;) Idag var jag in till morfar med moster och mamma. Där var jag mest bara sällskap och pluggade även lite på min franska. Köpte mig även en godispåse innan vi åkte som jag nu tryck i mig. Super gött! Har inte ätit plock godis (inte choklad nu då) sedan innan jag fick min tandställning tror jag?Kanske tagit någon då men inte sådär ätit ur en påse. Men ibland får man unna sig. Nu sitter jag här och ska skriva lite engelska saker och sedan invänta mat.

svartvit fin cam bild. asså seriöst jag vet inte vad jag har gjort med min webbcamera, den vill inte få tillbaka färgerna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-M


Wiiieee

Igår så fick jag lite morgonrockar och typ morgonklänningar (har ingen aning vad de egentligen heter) från Victoria's secret. Gissa fall man blev glad?! :D
Och för alla er som undrar så ska min och Tildas header ändras så snabbt som möjligt, kan dock inte säga när, men förhoppningsvis snart!

Ett av plaggen.


-C

some die young

Pluggar till engelska redovisningen som vi ska ha imorgon och ska snart ladda upp lite bilder åt mamma eftersom hon är så teknisk och kan göra det helt själv. Dagen blir väl som alla andra söndagar antar jag duscha, slappa, träna, plugga, slappa. Eftersom jag lovat en bild på det jag köpte igår så kommer den nu.



-C

Mot karlstad

Tilda lyckades hålla sig frisk så det blev att åka in till stan idag! Fick hem mig lite smått och gått, en morgonrock, ett nagellack, en maskara, skyddsplast åt min telefon, 3 par trosor och ett par jeans. Blev även bjuden på lunch av Tilda som var en sen födelsedagspresent. Tack Tilda!
Tänkte ladda upp bild på det jag köpte men det tog forever så jag gör det nog imorgon istället.

-C


Stan

Så klart att jag skrev fel igår. Jag menar ju, precis som Tina skrev, att jag inte vill bli sjuk. Det blev jag inte häller. Fast nu mår jag väll sådär, men det är inte det som räknas.
Just nu sitter jag och väntar på att Tina ska skriva av en sak och sen att hon ska skaffa skype. Jag sitter även och skriver stöd ord till min engelska redovising. Det går väll sådär.

Idag fick jag iaf med mig ett par snygga jeans hem, en t-shirt och puder. Jag är faktiskt nöjd. Jag orkar inte ta någon bild men det dyker väll upp någon bild framöver när jag har på mig plaggen. Nu ska jag iaf fortsätta med engelskan. Tjohej!

 

Hon skaffa skype :D
-M

17/2/12

Som ni ser på Tildas inlägg så hade vi friluftsdag idag. Jag är också nästan helt säker på att Tilda menar : Så jag vill INTE vara sjuk tills dess (alltså till imorgon då vi förhoppningsvis åker in till stan). ;)
Har försökt att ringa Värmlands tingsrätt i 2 dagar nu angående prao plats men det har inte gått särskilt bra med tanke på att praoansvarige svarar aldrig i telefonen när jag ringer dit så jag får nog helt enkelt hitta något annat ställe att prao på innan det blir försent.
Just nu sitter jag och unnnar mig choklad och läser FRIDA. En perfekt kombination på en fredags kväll när det inte visas något bra på TV. Pepsi håller mig naturligtvis sällskap också.




-C

Friluftsdag

Idag hade vi friluftsdag. Okej jag vet inte hur man stavar till det.. Jag åkte skridskor. Det gjorde även Tina. det var helt okej. Jag kände att jag var superbra på bandy typ. Skämt åsido. Kom iaf hem kvart över 12 och jag har inte ridning för än halv fem! Livet leker. Dock mår jag inte bäst. Ont i halsen, förkyld. Så jag tänker vila mig till det är dags att dra till stallet. Jag ska även till stan imorgon med Tina. Vi är båda ute efter jeans. Det ska bli superkul. Så jag vill vara sjuk tills dess. Även om det är superfint väder ute och jag helt av allt vill ut. Men det är väll något bra på tv? Jaja. Vi får se om jag bloggar något mer idag, antagligen inte.


En bild jag alltid skrattar till! I'm gonna' kick ya biaaaatch!
-M

Valintines Day♥

Som jag hoppas att ni alla vet så är det alla ♥-dag idag. En av mina favorit dagar på hela året trotts att jag alltid lyckas vara singel då, haha. Men tycker ändå att det är en så himla fin dag så glöm inte att visa era käraste hur mycket ni egentligen uppskattar att ha dem där och så ska ni ju självklart skämma bort dem lite ! ;)

Glad alla hjärtans dag!

Jag passar på att visa Pepsi min uppskattning ;)


-C


Jävla powerpoint

Satt med en powerpoint i nästan 2 timmar (nej jag vet inte hur man gör powerpoint) och sen så sparar jag och den försvinner, putts veck. Kul.......
Men jag fick göra om den och andra gången gick det lite snabbare dåva, typ 20 min. Nu är jag klar med det så nu ska jag fortsätta med lite läxor. So och franska står på mitt schema. Rolig alla ♥ dag. Men jag glädjer mig åt att det är sitcom tisdag och svenska topmodel + fika senare. LOVE.

-M

Pizza ♥

Sitter och äter pizza and I'm loving it! Idag var det halvdag musik vilket betyder att vi hade musik 8.00-12.00 och efter det hade vi bara två lektioner till, vilket var SO (vi kollade på film) och teknik. Så, som ni märker så var det en ganska bra skoldag.
Just nu gäller det för mig att plugga till SO-provet som är imorgon och kolla på nya avsnitt av 2½ men.
Är det bara jag som stör mig på att de spelar värsta mycket låtar på radion och typ överallt direkt en artist dör, och artisten blir genast mycket mer populär än vad den varit på ett tag? Syftar på Whitney Houston men det var precis samma sak med Mikael Jackson. Har inget imot det men vore det inte bättre om man uppskattade dem lite mer medans de levde istället? Fast det är ju bara min åsikt.
Ser verkligen fram åt imorgon då det är alla hjärtansdag, en av mina favorit dagar på året!

-C

I need food!

Det är inte bara Tilda som varit dålig på att blogga, utan jag också. Men har liksom inte gått in på datorn och det känns så onödigt att göra det bara för att skriva ett inlägg. Snart blir det väl att plugga, men innan det får jag nog gå laga middag ifall jag vill få i mig mat någon gång. Blir väl antagligen pasta med någonting till eftersom jag ääälskar det!
Tyckte iaf att det var helt rätt att det var Ulrik och David som gick vidare i Melodifestivalen igår, eftersom de var klart bäst!
Nu blir det full fart mot köket!




-C

Ett tag sedan.

Men jag säger som vanligt, förlåt för att jag är så dålig på att blogga.
Nu ska jag iaf ta med mig min vän Canon EOS 1000D ut på en sväng också ska vi knäppa ett par snygga bild eftersom det är så fint ute idag. Egentligen borde jag plugga, men jag skjuter upp det ett tag till.


-M

home sweet home

Sitter ovh äter tocochips och väntar på att Tilda ska komma. Skoldagen har varit lång men enda sedan jag kom hem så har jag haft ganska trevligt. Nu ska jag nog gå sätta mig och läsa medans jag inväntar Tilda.

-C


Söööndag.

Sitter och gör lite engelska och franska läxor nu. Dagen har varit precis som alla andra mina söndagar brukar se ut. Slappar tills lunch, äter lunch, duschar, tjänar lite pengar genom att fixa i ordning lite i huset (det händer dock inte varje söndag), tränar, äter middag, fixar håret inför nästa dag så jag slipper göra det på morgonen, och ser på TV eller sitter på datorn, vilket jag gör nu. Som ni märker så är mina söndagar ganska lugna och slappiga. Precis som jag vill ha det! :)
Försöker också komma på hur man överför bilder från min mobil till datorn. Hittills så har det inte gått särskilt bra så jag får väl prova igen någon annan dag. Jag lär mig nog tillslut... :)

-C


Filmtime

Ligger och chillar framför en film som går på tv. En gammal svensk klassiker, snowroller. Mamma och pappa sover och Elin är hos Karro vilket betyder att jag är 4 ever alone. Men jag ska nog antagligen gå och lägga mig och läsa i någon tidning eller pilla med mobilen snart så jag överlever. Ska nog fråga Tina om vi ska fixa en ny header snart, den börjar ju bli tråkigt..


Shorts to die for! Dom ska bli mina till sommaren, jag ska spara!
-M

Melodifestivalen

Sitter och väntar på att melodifestivalen ska börja. Det blir väll sämre för varje år, men det är ju en tradition så.
Var i på bergvik förut med mamma, moster och kusinerna förut. Fick med mg två genomskinliga iphone skal, ett till mig och ett till Clara, en tröja från hm och en tröja från carlings. Och benskyddstejp. Imorgon blir det träning och att plugga på franska. Har redovisning på måndag men det känns som jag inte kan ett piss! Undrar om Tina känner likadant?


-M

Samsung galaxy ace

Har äntligen fått en ny mobil. Riktigt skönt att ha en egen telefon igen. Som tur var så har jag fått låna en av Tildas medans jag inte haft någon egen som var så himla snällt av henne! Det blev precis som planerat en Samsung Galaxy Ace. Är riktigt nöjd med den eftersom det är en bra mobil som kostade endast 2000 kr.

Innan middagen förut så åt jag ostbricka med färska jordgubbar till. Gud så gott! Just nu kollar jag på The Voice Sverige och senare blir det att kolla på Bröllops Duellen med självklart en skål popcorn till.

 
-C


RSS 2.0