Vi lever

Tja, eller iaf sist jag såg Tina levde hon också. För jag är säker på att jag gör det. Bloggar om något vettigare när jag har tid. Skolfotto imorgon, tagga.
-M

Tyska läxa :S

Tjo fräs! Igår, som tina skrev, var hon, jag och Clara inne i stan. 70% på allt inne på jc, jag var i paradiset! Hittade så mycket men bestämde mig bara för att köpa en tröja som egentligen kostat 600:- men som jag ju fick för 180:-. Sen köpte jag även ett linne och en super duper mysig halsduk för 44:- styck. jag fick även med mig en klänning hem från h&m som låg på rea och kostade bara 75:-.

Sen idag så var jag med Tina först. Vi gjorde engelska läxan och sen gick vi ut. Sen kom även Clara och var med oss. Jag kom hem för ungefär en timma seda och ska nu sätta mig och göra tyska läxan, sedan duscha/bada och efter allt längtande unna mig en timmes Idol. Jag tyckte verkligen att Hampus och Leonard skulle gått vidare igår ist för han kebab tjosanhejsan och Robin. Eller okej, jag erkänner att jag älskar Robins röst, men ändå! Ska försöka lägga upp bilder någon dag.. Imorgon är det ju även konfa!


Okej. Jag erkänner. Jag tyckte bilden var kul på något konstigt vänster och det var därför jag la upp den.
-M


Stan med de bästa!

Hejhopp! Efter skolan idag så tog jag, Clara och Tilda 14.20 bussen in till stan. Jag köpte en tröja från JC för 180kr, en topp från JC för ca 40 kr (tror jag) ett par lösögonfransar från Åhlens för 69kr (kände att det skulle vara kul att ha dem efter som det var ett tag sedan jag senast hade det) och förutom alla de sakerna så köpte jag en vaniljmilkshake, kärlek till den, och lite plockgodis som jag tänkte ha på bussresan hem, men istället så slutade det med att jag slängde halva påsen innan vi gick på bussen. Onödigt köp, jag vet. Bussresorna tror jag faktiskt var det roligaste på hela dagen. Älskar verkligen att åka buss! När jag kom hem så duschade jag, åt chinamat (mums!), pluggade och satte mig här för att blogga lite och få hjälp med franska läxan. Tack gode Gud att google translate finns! Nu ska jag nog stänga av datorn och istället gå och plugga lite på min andra läxor, läsa och platta mitt hår när det har torkat.
-C

Läsdag :)

Tjohej! Idag så har jag läst nästan hela dagen. Åh, jag älskar verkligen att läsa, eller bara ifall det är en bra bok. Jag har också varit till Ö&B idag. Vi fick med oss massor av saker hem bl.a hundgodis till min katt Pepsi. Ibland tror jag seriöst att han är någon sorts blandning av en katt och en hund, eller så beror det bara på att han är så himla glupsk! Aja, glad blev han i alla fall efter han hade fått i sig några! Måste bara lägga till att man aldrig kommer hem från Ö&B tomhänt. De har ju så himla bra saker + att allting är ju så jätte billigt där!
Kanske blir att åka in till stan med Tilda efter skolan imorgon också eftersom JC har tydligen gått i konkurs, så man får hoppas på att man hittar något billigt och snyggt!
-C

.

Hej. Idag har jag har mammai hjälpt mig att damtorka mina möbler i mitt rum. Sen så var jag med en av mina bästa och barndomskomips Maja. Vi träffades första gången när vi var 2 tror jag? Vi scrapbooka lite, körde hänga gubbe på hennes iphone och kollade på vänner. Sen när jag kom hem la jag mig i ett varmt långt bad med en ansiktsmaskt i fejjan. Skönt? JA! Nu ska jag ta med mig gitarren och sätta mig i mitt rum och spela.
-M

Popcorn och iste <3

Jag har inte bloggat på några dagar nu. Anledningen var att jag (och tina) hade ett biologi prov som vart rätt svårt att plugga till. Och så har vi haft läxor non stopp denna vecka i skolan! Men jag ska blogga så ofta jag kan. Jag orkar inte skriva så detaljerat om min dag men jag kan ju nämna att jag glott på idol i några timma och vartit in till staden och firat en av mina kusiner, Emma. Hon fyllde 8 i torsdags. Hon växer verkligen till sig. Ibland önskar man att kusinerna kunde vara små igen. Men men. Imorgon vet jag inte vad det blir. Jag sitter nog här, framför datorn ett tag till. Ingen händer ju så jag kanske sätter på en film, tar med mitt iste och mina popcorn som är de bästa förtillfället och lägger mig i sängen.

 
goggle bilder-

-M


Svamp plockning!

Hejhej, min dag har bestått av att först plocka MASSVIS av svamp med mamma och Birgitta (en vän till mamma). Tyck inte att jag är konstig nu men jag bara äälskar att plocka svamp för någon anledning. Efter det hjälpte jag mamma att rensa svampen, sedan tog jag en dusch, läste i SandorslashIda och gjorde lite annat smått och gott, men vid 19.00 gick jag ut med Sandra och kom hem runt 20.00. Nu ska jag nog sätta mig framför TV:n och myssa med mamma. Känner att jag måste säga att jag är väldigt tacksam för det härliga vädret som vi fick idag!
-C

Läxorna tar ju aldrig slut! D:

Hej, jag hade tänkt att läsa hela dagen efter skolan, men så blev det minsann inte! För istället har jag pluggat på en hel franska text som jag ska kunna skriva imorgon även fast vi fick den idag, biologiprovet som vi ska ha på torsdag, tyska tills imorgon och SO debatten som vi ska ha imorgon. Så som ni kanske märker så är det enda jag gjort idag är läxor och mer ska det väll bli efter jag bloggat klart. Ser i alla fall fram imot idol ikväll. Ska bli riktigt spännande!
Pappa ringde förut också och berättade att en av våra släktingar från U.S.A ska komma och hälsa på oss i några dagar och han kommer redan imorgon. Så det blir väll akut städning för mig, men annars kommer det att bli riktigt kul. Har ju inte träffat han på ca 6 år nu så jag ser verkligen fram imot det!
-C  

BESTÄLLDA!


Tack mamma.♥ Jag har redan bestämt att jag ska med mig dem till konfalägret om två veckor.
- M

Ingen bloggning

Det blev ingen bloggning igår för bådas del. Men jag kan ju uppdatera er om att Tina och jag var och vi tog bilder. Jag antar att ni går se dom någon dag. Sen såg vi också på fyra avsnitt gossip girl.

Idag har jag varit i stallet från ca kavrt över tio till halv fyra. Det var öppet hus och mamma skulle leda små barn som ville rida och elin är med i US:en och dom skulle ha ansiktsmålning och fiskedamm för barnen så jag tänkte varför inte. Jag satt och gosa med katterna, Tova och Curry ibland, hjälpte till att ta in hästar, gosade med hästar osv. Sen när jag kom hem åt jag och efter det tog jag en lång varm dusch. Och sen så hamande jag här. Snart ska jag väll plugga franskaoch även lite tyska och engelska. Jag ska nog antagligen göra franska prov imorgon
eftersom jag inte han i torsdags. Hoppas det går lika bra för mig som det gick för Tina.

Adele - Someone like you

- M

Orkar inte blogga.

Har inget att blogga om här. Så det blir inga inlägg från mig iaf till tidigast imorgon. Ha en suverän helg!


Clara, jag, Tina. Trion.
-M

Yoga.

Kom hem för lite mer än en timme sedan från yogan. Jag och Maja Schagerström går på det tillsammans. Tyvärr så var hon sjuk idag och jag fick gå själv. Det är ju Maja och jag och alla möjliga vuxna människor. Det gick iaf sådär. Jag fick inte till det med andningen.

Imorgon är det iaf fredag vilket betyder dubbel musikpass på morgonen och sedan ridning för min del efetr skolan. Skönt att få komma till stallet. Jag rider på en ridskola som heter Kils Ryttar Förening. Jag är älst i min grupp. De andra går allt ifrån 4:an till &:an tror jag. Dom är jätte roliga och trevliga i vilket fall. 
Nej nu ska jag kolla lite til på datorn, sedan stänga av och packa gympa väskan. Sen ska jag sätta mig framför mamma och pappas stationära dator och leta och se om jag kan hitta sandor/ida som ljudbok. Isf ska jag ladda ner den. Jag tycker nämligen det är rätt jobbigt att läsa, men jag har inte dyslexi. Så jag fick den briljanta ideén att jag skulle ladda ner den. Visst jag kommer ju läsa samtidigt, men man kan ju alltid underlätta allt? Sen efter det ska jag ringa Tina.


Dessa tre saker skulle jag inte tacka nej till! Fast mest av allt vill jag bara ha tröjan. Den kostar endast 100:-
-M

Inte lite otur.

Jo det var ju franska prov idag. Eller bara för de som Britt hann lyssna på innan lektionen var slut. Så det var typ bara 6st som hann göra vårat muntliga prov. Och gissa vem som blev den sista personen som blev uppropad till provet. Självklart så skulle det ju bli jag! Och vet ni, det var så himla skräll! Av alla andra i klassen som hon kunde välja på, så var hon ju självklart tvungen att välja mig!... Aja, fick ett b i alla fall. Fast jag tror att jag skulle kunnat att få ett A ifall jag hade blivit frågade lite svårare frågor som jag hade längre svar på, men men. Ett B är ju inte så dåligt det heller.
-C 


Förtsa Konfan!

Som ni kanske märker på rubriken så var det första konfan dagen idag. Vi började klockan. 16.00 och slutade 19.00. De tre timmarn bestod mest av att köra olika lekar, berätta om oss själva, göra ''konfaböcker''och fika. Rätt roligt falstiskt. Trotts att konfagruppen heter filmgruppen så såg vi inte på någon film. Det blir nästa gång tillför istället. Har inte så mycket mer att skriva om nu förutom att resten av min kväll kommer att bestå av att göra läxor och plugga, plugga, plugga inför franskaprovet som är imorgon!
Wish me luck!
-C

Konfirmation.

Dagen idag gick hyfsad snabbt. Franskan idag var inte häller så jobbig. Vi bara övade eftersom vi har muntligt prov imorgon. Sen efter skolan så var det att bege sig till kyrkan. Konfirmationen började idag, Jag och Tina går samma grupp. Vår grupp heter filmgruppen. Vi ser på film och samtalar om olika ämnen där utifrån.

Sen fick vi även reda på igår att våran klass ska till Stockholm. Det säger man inte nej till! Vi ska till riksdagen. Det går även ett rykte om att vi ska få shoppa efter, men jag tror inte riktigt på det. Min syster, Elin, berätta att några som var 9:or förra året åkte dit och då fick de bara 1 timma på sig innan de skulle bege sig hemmåt. Men man får väll hoppas på det bästa.

Nu ska jag kolla in lite på nelly.com, äta lite hallon paj, kolla bloggar, fb och sen ska jag göra engelska läxan, plugga prov och se på svenska miljonärer. Så jag antar att det inte blir mer bloggning från mig idag? Kanske gör ett tidsinställt inlägg? Får se..

 En bild på mig och en häst som heter Ballad. En av mina favorit hästar i stallet!
-M

Stickat

Kikade nyss in på nelly.com. Hittade en hel del snyggt. B.la de här 2 stickade tröjorna!

 
399:-

 
1295:-
-M

Född till tönt.

Träningen gick ju rätt bra förut. Fick lite ont i foten och planerna fick vi inte vara på häller. Vi fick vara bakom dom. Men vi körde lite skott och match. Jag fick till rätt många lyckade skott faktiskt. Riktigt stolt var jag faktiskt. Sen kom jag hem runt kvart i sju. Jag hade inga nycklar med mig och mamma och Elin är och tränar zumba och pappa är på föräldramöte så jag fick lite smått panik. Jag tänkte precis ringa Tina, så jag tog upp mobilen och då hade jag fått ett sms av mammi som det stog i att nycklarna låg i brevlådan, jag var lättnad!

Förhoppningsvist kommer mamma och Elin hem från zumban snart, för jag tycker det är riktigt tråkigt att vara ensam hemma. Och senare när pappa kommer hem också blir det hallon paj! Den blev faktiskt rätt bra, lite bränd kanske men vad gör det? Jag hoppas den smakar lika gött som den ser ut.


Nu får en låt av mig. Kent - Töntarna Jag valde att lägga ut den för 2 orsaker. 1, Den här låten är sjukt bra! 2, Tina gillar inte Kent.
-M

Min Dag Så Länge.

Hejsan. Har inte hänt så mycket idag förutom att brandlarmet gick i skolan under franskalektionen. Som tur var så var det bara falskt alarm. När jag kom hem från skolan så åt jag lite och sedan hamnade jag här. Har dock mycket läxor att göra så jag blir nog inte kvar på datorn så värst länge till. Ska nog snart poppa lite popcorn också och skämma bort mig genom att smälta lite smör som jag sedan häller på, men först ska jag nog ta ett varmt och skönt skummbad. Ha det så bra !


Ser det inte så himla gott ut?!

-C


Träning!

Hej. Sätter mig och bloggar medans jag väntar på att min hallonpaj, som jag nyss bakade, ska bli klar. Jag hoppas den blir bra, för jag gjorde den lite speciell.
Senare så sticker jag på fotbollsträning vid fem. Jag hoppas inte min fot börjar krångla, har haft ont i den ett tag nu.
Och ikväll blir det att plugga läxor. Måste göra bilogin..

 
Jag bjuder på en nytagen bild och en bild på pajen som står inne i ugnen.
-M

Fakta om Mig!

Eftersom Tilda har berättat lite mer om sig själv så är det väll min tur antar jag.

Mitt fullständiga namn är Christina Madelene Devitt. Jag är 14 år och fyller år 1 januari (betyder alltså att jag fyller år om ungefär 4 månader). Jag går i musikklass 8F som också betyder att jag gillar att hålla på med teater, sjunga och dansa. Fast dansa är absolut det roligaste! Jag går inte i någon sport men ändå älskar jag våra gympalektioner på sannerudskolan. Jag hade dock velat gå med i ett lacrosse lag men tyvärr så finns det inga i närheten där jag bor. Min fritid består av att va med vänner, fota, gosa med min katt och vara ute i naturen. En av mina många svagheter är Ben&Jerrys! Haha, vem älskar inte deras glass?! Jag älskar programmet Vampire Diaries och har aldrig misatt ett avsnitt finns också många andra program som jag gillar att se på men VPD ligger absolut 1#. När det kommer till musik så lyssnar jag på väldigt många olika band/artister så jag väljer att inte skriva några i detta inlägg.
Nu ska jag gå plattahåret.
-C

She got her lipstick on

Hejsan. Ja, detta är, som ni kanske förstår, en ny blogg. Den drivs av mig, Tilda och av Tina. Vi är två tjejer som bor i Värmland. Jag tror Tina skriver lite mer om sig själv, så jag kan ju berätta om mig?

Jag heter Matilda Johansson, men jag föredrar att bli kallad för Tilda. Jag är 13 år, men fyller 14 om ca två månader. Jag går i 8f (musikklass), på sannerudskolan. Jag går i samma klass som Tina och har gjort i snart 6 år tror jag? Jag tränar fotboll, yoga också rider jag. På min fritid gillar jag att vara med mina vänner, fotografera, shoppa, umgås med min familj, spela gitarr, sjunga och kolla ishockey. Eller ja, det beror ju på vilka som spelar och vart. Jag lyssnar gärna på musik. Grupper och artister som Kent, Ramones, Justin Bieber, Jedward, Green Day och MCR faller mig b.la i smaken.

Tja, det var ju lite om mig..


Jag kan ju lika gärna börja med att lägga ut en oserriös bild på oss två, för det kommer nog bli en hel del på bloggen! Och om Tina inte har nämt det, vilken hon säker har gjort så är jag den blonda och Tina brunetten.
-M


''Summo''

Hej! Tänkte att jag skulle välkomna alla till våran nya blogg! Och för er som inte vet så betyder "summo" de bästa eller de högsta på latin. Kom också på att ni kanske vill veta vad vi heter? Brunetten (jag) heter Christina kallas också för Tina och blondinen heter Matilda kallas också för Tilda Hoppas att ni kommer gilla bloggen och att ni kommer att vilja fortsätta läsa om våra liv. Vi lovar också att hålla er uppdaterade så ofta som vi kan !
-C

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0