tre

-M



16

16 dagar kvar, sen sommarlov! Jag är verkligen taggad och redo inför sommaren. Ska verkligen ta reda på varenda dag.

Idag stannade jag hemma från skolan. Har hostat hela natten och var helt slut imorse när mamma väckte mig. Jag är även snuvig. Känner att det var ett smart val att stanna hemma.
Just nu kollar jag på tv, vilket jag kommer jag att göra hela dagen typ.

Vädret den senaste vackan har varit super så därav ingen bloggning från bådas håll. Hoppas ni förstår.
-M

Har inte tid egentligen

Har ingen tid att blogga just nu, tänkte uppdatera lite mer imorgon/tisdag med bilder från konfirmationen då.
Jag har fotat en hel del under helgen iaf.
Hoppas ni haft en bra helg med fint väder!
-M


Nya planer.

Jag skrev ju i mitt senste inlägg att jag skulle åka in till stan idag, men så blev det inte eftersom mamma var tvungen att jobba istället. Så idag blir det väl att städa och baka inför konfirmationen som är till söndag istället så åker jag in till stan imorgon tror jag. Men nu är det iaf mys med min lilla Pepsi som gäller!
-C


17/5

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Alla var upptagna så att jag fick helt enkelt spendera dagen med mig själv. Jag och pappa var ute hela eftermiddagen och planterade saker ute i gården så nu har vi iaf det gjort. Helt okej väder var det ute också. Har inte så mycket mer att berätta om idag.
Imorgon så ska jag och mamma iaf åka in till stan tillsammans så får jag se ifall jag hittar någon skolavslutnings klänning. Har inget mer att skriva så jag slutar här.
-C


Jag lever

Jag har inte bloggat på ett tag, jag ursäktar mig som vanligt.
Men som Tina skrivit har vi varit på ung ledareutbildning. Faktiskt ganska kul.

Idag har jag spänt tandställningen, shoppat, varit på familjekväll och kollat på lillabloggen videosar. Om ni inte gjort det, sök på lillabloggen på youtube. Jag skrattar lika mycket varje gång.
I stan köpte jag skor till konfanskolavslutning och även en klänning och ett skärp till det, men de visar jag på söndag/måndag. Annars köpte jag ett nytt iphone skal och tvp linnen från gina.
Men nu ska jag iaf gå och försöka borsta tänderna. Har så himla ont så det är inte sant.
-M


Familjekväll

Igår så var jag ju också på ungledarutbildning. Det var ganska mycket roligare än i tisdags faktiskt. Efetsrom det var under skoltid så hade jag turen att missa 2 prov vilket var ganska skönt faktiskt. I slutet så fick vi en varsin t-shirt och diplom också.
Idag så har jag inte gjort speciellt mycket förutom att det var familjekväll för de i mina konfa grupp idag. Det var väl helt okej.
-C


Sandras dop dag.

Kl. 8.15 imorse så började ungeledarutbildningen (var idag och är imorgon istället för skola) och slutade 15.00. Super skönt att slippa skolan. Var faktiskt helt okej också. Som ni märker på namnet så pratade vi för det mesta om hur man skulle vara som ung ledare. Till lunch fick vi pizza också vilket verkligen aldrig är fel! När vi hade slutat skyndade jag mig snabbt hem för att fixa mig lite inför konfan eftersom vi skulle ta våra konfirmationskort idag. Men innnan själva konfan så var jag på Sandras dop som var en halvtimme innan konfan började. När vi väl skulle ta kort så var det faktiskt jätte kul. Brukar alltid få ångest efter att vi har tagit sånna foton, men den här fotografen var så himla bra vilket gjorde också så att man kände sig ganska bra! Hoppas bara att det verkligen blev bra nu då. Ni får en bild från Sandras dop här nedanför! ;)
-C


HISS - JUSTIN BIEBER

Jag ska hissa denna underbara förebild. Justin Bieber. Ja, jag älskar Justin Bieber och jag lovar att inom ett år har jag sett han live. Han är den underbaraste, snyggaste! och bästa sångaren som någonsin har upptäckts. Så himla mjuk person, värdefull person och alla positiva ord i hela världen. Han bryr sig både om sin familj och sina fans.

Jag vet att några som läser detta kommer tycka helt tvärt emot. Tycker att han är värdelös, ful, dum äcklig, bäver, bög. Om sanningen ska fram tycker ni nog inte det. Så fort man pratar om Justin finns det alltid någon i närheten som tycker helt annat. Varje gång man ska framföra sin egna åsikt. Visst alla är ju inte lika seriösa. Vissa tycker bara inte om han och säger sånt ändå.
Jag äger själv en Justin Bieber hoodie som jag verkligen älskar. Jag hade på mig den ofta i 7:an. Varje gång jag gick förbi en kille som gick i 8:an/9:an fanns det alltid någon som sa högt bäver eller liknande. Jag så klart brydde mig inte och skratta åt det men själva poängen är att det alltid finns någon som inte tycker så bra om han. Men det är ju klart att alla har en åsikt.

Jag tycker verkligen att han inte är värd allt hat. Han är person som verkligen bryr som om allt och alla.
När jag ändå hissar Justin tänkte jag hissa hans nya låt. Turn To You. Tillängnad sin alldeles egen mamma. Jag menar, vilken kille. Ger sin mamma en alldeles egen låt i morsdag present. Världens goaste.
-M






Lördag.

Vaknade hemma hos Clara imorse med henne och Tilda brevid mig. När jag kom hem tog jag mig en dusch och sedan fixade jag mig. Efter det så latade jag mig ett tag och sedan blev det ut för att jobba i trädgården. Just nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Vet inte vad jag hittar på ikväll. Är ganska trött så det blir väl att kolla på någon film med en skål popcorn.
-C


INSPIRATION - COCO ROCHA








10 MAJ

Hejsan. Idag slutade vi halv tre i skolan. Dagen gick ganska snabbt. Idag hade vi sista franska lektionen på mer än en vecka! Älskar livet.

Nästa vecka har vi bara skola måndag och tisdag men jag, Tina och våran alldeles egna Clara Olsson blev 3 av 15 som ska gå ung ledarutbildning de dagarna så vi slipper!

Jag har inte så mycket att skriva. Ska inte träna idag. Jag har lite ont i halsen och sen ska jag med och kolla på min syster som ska springa Vår ruset. Det är 5 km. Annars ska jag ta det lugnt och chilla framför tv:n och kanske fixa ett tidsinställt inlägg åt er? Bara jag hittar inspiration..
-M


Inspiration - Flätor









-M


GLEE

Jag gör bara detta inlägg eftersom jag vet att vår kära Ilham i min klass läser bloggen.
Nu ska jag se på glee och äta naturgodis. Hejdå!
-M

7/5 2012

Skolan idag gick hyffsat fort. Ingen jobbig skoldag förutom att jag har en skit stor hög med läxor framför mig. Efter skolan så drog jag till mormor för att fixa lite och vid 16.00 så gick jag till Sandra. Gud som vi skrattade. Vi kollade bl.a. igenom gamla videoklipp och filmer på varandra. HERREGUD säger jag bara, sen när var vi så roliga, haha! Nu blir det väll att hoppa in i duschen och sedan göra läxor.
-C

6/5 2012

Vaknade upp hemma hos Tilda imorse. Hon hade ju tjejkväll där igår och efter det så sov jag över. Vi hade super kul och en hel värd kväll! Vid 12.30 gick jag hem och sedan så åkte vi till mormor och morfar för vi hade planerat att umgås idag. Angelo (min kusin) var där också så jag var med han ganska mycket av tiden. Vid 18.00 begav jag och pappa oss ut på en springtur och nu ska jag se på How I met your mother.
-C

HISS

Jag tänkte ta och hissa ni eftersom det är något ni vill ha!
Vad tänkte jag hissa då? Jo det många skriver om, Justin Biebers Boyfriend video. Han har gjort det igen! En perfekt video. När jag såg teasern trodde jag något helt annat så när jag kollade på den blev jag mycket överraskad. Jag älskar att han alltid är så kärleksfull i sina videos. Helst av allt skulle jag vilja vara tjejen i videon. Men jag tänker som min goda vän Clara sa en gång;Tänk att det är du Tilda, för det gör jag. Varje gång efter det så när jag kommer till en sådan situation tänker jag på exakt den meningen.
Största drömmen just nu är att en dag få träffa Justin. ♥
-M
         
If i was your girlfriend, i'll never let you go!


STARSHIPS

Hej. Skoldagen idag gick fort. Vi var 14 personer i klassen idag, vilket var väldigt skönt. Jag önskar nästan att det vore så hela tiden.
Annars så kommer mina brudar hem till mig imorgon och har tjejkväll. Hoppas vädret blir bra så att vi kan grilla!

Har lite av en torka och vet inte riktigt vad jag ska skriva, men less is more?
-M


Sommaren är äntligen påväg!

Så himla gött väder var det idag! Efter skolan blev det direkt hem till Tilda. Vi hade egentligen tänkt att plugga lite franska men vi kunde inte slita oss från solstolarna, hehe. så nu har jag alltså endel att göra. Men var det värt det? Klart!
Igår så åkte jag in till stan för att bl.a. shoppa. Köpte 1 par jeans och 3 toppar (topparna ser ni här nedanför). Efter det så gick jag och mamma till Mariebergsskogen med mina kusiner och moster. Riktigt mysigt var det!
-C

       




Solat hela dagen!

Ända sedan jag kom hem, vid halv fem, så har jag och Tina luggit ute och solat. Superskönt.
Det har varit 20 grader varmt i skuggan och strålande sol. Nu ska jag plugga lite franska och sedan se på GLEE. ♥

Annars har jag ont i halsen, snuvig också kliar det i mina ögon tack vare allegier.
-M




RSS 2.0