läxor, läxor och mera läxor..

Efter skolan så bestod min dag av att plugga och ta en springtur. Hur som helst så har vi jätte mycket läxor så det suger. Franska, tyska, engelska, kemi, so, svenska och så minns jag inte fall det var något mer, förhoppningsvis inte! Blir nog snart att gå plugga igen och kl. 21.00 ska man kolla på 2 and a half men. Ska åka skridskor med klassen imorgon också, det ska bli kul iaf. :)

-C


1:a advent

1:a advent idag. Alltid lika mysigt! På förmiddagen så sjöng jag, Tilda, Clara, Ida, Hanna, Maja och Olga på församlingshemmet. Linn skulle igentligen också vara med men hon blev tyvärr sjuk. Hon får ta och krya iaf! Hursomhelst så var det riktigt kul och vi tjänade 50 kr på det också. Aldrig fel med pengar, haha! ;)
Efter det så åkte jag hem och chilla lite och sedan gick jag upp på storgatan med Sandra eftersom det är ju skyltsöndagen. På vägen hem från det så stannade vi till hemma hos mormor och morfar. Där fikade vi lite och sedan lekte vi med mina små kusiner. Vi kom hem vid typ 19.00 och då tog jag en dusch och sedan så har jag typ inte hunnit gjort så mycket mer. Mår faktiskt inte så bra just nu men det kanske beror på att jag har ätit så mycket fikabröd idag eller jag hoppas att det är därför för jag har verkligen ingen lust med att bli sjuk..
Jag var ju på Thanksgiving fest igår, eller jag kanske inte direkt ska kalla det fest men ahh ni fattar. Det var jätte trevligt och maten som vi fick var jätte god! Det var en som berättade för mig att någon hade sagt till henne att den tyckte att jag liknar Selena Gomez också, konstigt nog så är det inte första gången som någon säger det till mig, men jag håller ändå fast vid att vi verkligen INTE är ett dugg lika! Fast det är ju ändå alltid kul att höra att någon tycker att min liknar en hollywoodstjärna :P
Ni får alla ha en trevlig advent!

-C


JB ♥


He's sexy and we know it
-M


TOAST!

Tjenna! Fest hos tina igår. Eller inte. ;)
Min vecka har ungefär sett ut som Tinas. Idag så var jag nere vid ica och sålde julkalendrar och biljetter till en teater. Sen ska jag va med Sofia Bönstrom. Kolla in hennes blogg vettja! Tryck här. Nu ska jag och pappi göra oss taost till mat. Ciao!


Tummen upp för toasts.
-M

Fest hos Tina!

Heeej! Ett tag sedan jag gjorde ett inlägg nu, men jag skyller på att jag inte varit inne på datorn. Såhär har och kommer min vecka se ut iaf! :

Måndag - Stockholm med klassen + C-klassen

Tisdag - Breaking Dawn med Tilda + lite shopping! (Filmen var fett bra förresten!)

Onsdag - Lucia träning + konfa

Torsdag -
Chillaa!

Fredag -
Fredagsmys

Lördag -
Thanksgivingfest i Karlstad

Söndag - Sjunga med några klasskompisar på någon grej för några + 1:a advent!

För ni som undrade vad vi gjorde i Stockholm så åkte vi dit för att se runt i riksdagen och sedan så fick vi shoppa. Köpte mig en bandå, ett linne, ett par svarta jeansoch en maskara eftersom min tog typ slut. I tisdags så drog jag och Tilda in till stan helt spontant för att se på Breaking Dawn. Rekomenderar den strakt! Han gå lite på stan då också, så jag passade på att köpa ett svart linne och en topp som jag fick för halva priset.
Hur som  helst så tänkte jag berätta om en liten rolig grej som hände idag.
Allt började med att Clara gick runt och sjöng på Fest hos Mange och ni vet om någon börjar sjunga så blir det automatiskt att man hakar på. Så det slutade med att hälften av tjejerna stog i omklädningsrummet (detta var efter gympan) och sjöng på den låten och bytte ut namnet Mange åt olika saker. Sen så började någon (tror att det var Tilda eller Clara) fest hos tina och så hakade jag på osv. Vi började skämta om att det skulle vara fest hos mig ikväll och att massa och vi trodde ju självklart att alla trodde att vi var sarkastiska eftersom vi sa lite saker som lät roliga och skämtade och höll på. De flesta försrod ju att vi skämtade också, men tyvärr inte alla...Sen så hade vi slöjd och 2 killar frågade mig om det stämde så jag fotsatte att spela med. Efter slöjden så sa typ Erik att han skulle komma ikväll (eller nått tror jag, minns inte riktigt hur det va). Då sa jag nej, i hopp om att han fattade då att allt var ju öseriöst men jag tror inte att han hann höra det och då kom typ Tilda och Clara och sa ja eller nått, så då tänkte jag att eftersom de uppenbarligen tyckte att det var fortfarande roligt så sa jag ingenting mer för att förstöra.
Förut ikväll så ringde min mobil så jag gick för att svara och då var det Kenny och Andreas som sa att de stod utanför mitt hus och att det inte alls var någon fest och massa och jag brast seriöst ut i skratt inom mig! Jag sa att det bara vara ett skämt och att vi hade trott att alla att fattade det och massa och tillslut övertalade jag dem att gå därifrån (de var ju utanför huset).
HAHAHA! Vad dumt det kan bli ibland... Orkar förresten inte kolla igenom texten efter stavfel just nu så det får bli som det blir.
Godnatt iaf!

-C

Stockholm imorgon!

Tagga, tagga, tagga, tagga, tagga, tagga, tagga! Äntligen imorgon så åker vi. Ska bli himla kul.
Har nyss målat naglarna svarta och nu ska jag fixa saker med min mobil. Orkar inte skriva så mycket mer men detta är ju bättre än inget?

-M


8 days a week

Jag vet, jag vet. Jag har inte bloggat på en vecka, jag vet, jag vet. Jag orkar inte hela tiden. Jag tänker "*Nu ska jag faktiskt ta och blogga" men det blir aldrig så. Men jag ska försöka.

Jag kan ju iaf berätta att på måndag så åker min och tinas klass + c-klassen till stockholm och besöker riksdagen. Men vi får även ca 3 timmar till att shoppa. Så in i helvetes roligt! Jag ska börja titta på lite saker så jag vet vart det finns, vad jag vill köpa osv. Längtar otroligt mycket. Så imorgon kommer Clara hit och vi ska figga en skiva som alla ska lyssna på i bussen i sthlm.Chill. Nej nu ska jag väll börja kolla och sen ska jag se om sims vill sammarbeta och sätta på sig, sjukt sugen på att spela det! Och runt halv 2 drar jag till ishallen och åker skirskor.


Sommarbild, <3
-M


Fredagsmys!

Hej Hopp! Idag så är det ju fredag och det innebär ju fredagsmys! Alltid lika mysigt, men det kommer att bli extra bra ikväll eftersom de börjar visa säsong 3 av Vampire Diaries . Jippie! Hinner inte blogga så mycket mer nu eftersom det börjar om 10 min och jag måste hinna poppa popcorn innan det också. Trevlig helg allihopa! :D

-C

Lyckad franska läxa...

Hejhej! Idag så torkade jag bord i skolan med Therese i min klass. Väldigt tråkigt, men jag missade iaf lite språk, SO och hela engelskalektionen. Inte särskilt kull att det var ris till maten idag, så det blev mycket att torka bort. Skönt att det är avklarat nu iaf!
Idag så har jag varit med Tilda. Vi gjorde i princip ingenting, förutom att fördriva tiden. Efter jag gått hem från Tilda så gick jag ut och sprang i ca 30 min. När jag kom hem efter springturen så fick jag pommes, fiskpinnar och sallad till middag. Drack LOKA till maten också. Pricken över i:et!
Just nu sitter jag och gör franska läxan. Eller jag har gjort klart den i princip och nu måste jag bara skicka den till Adrian (det ingick i läxan att vi skulle få en hotmail adress av någon och sedan beskriva en själv på franska och skicka det till personen). Det jobbiga med det var att jag inte riktigt kunde se vad det stog på lappen med adressen så jag skickade till de tre adressen som jag trodde skulle va någon av hans. Sedan upptäckte jag att jag hade skrivit fel efter jag skickat till de tre olika adresserna så då var jag tvungen att skicka till 3 olika igen. Det blev ju lyckat... Fast förhopningsvis så kom den rätt tillslut. 
Nya avsnitt av 2 and a half men om 5 min tagga!



-C


Farsdag!

Vill börja med att säga grattis till alla pappor där ute. Specielt min! Haha. :)
Igår så hade ju Maja kalas. Alltid lika kul att gå på sånt! Tyckte att det var lite roligt att alla skulle klä ut sig till en cirkusfigur också. Jag och Tilda gjorde iordning oss tillsammans. Vi sminkade och klädde ut oss till mimare. Och ja, det finns mimare på vissa cirkusar.
Idag så blev det att fira pappa på farsdag och senare på kvällen tog man sig en springtur.
Slänger in en bild på en mimare också ;)



-C


You don't know you're beautiful

11/11-11 11.11 idag. Men det missade ni inte va?
Nu sitter jag här i väntan på att idol ska börja och lyssnar på one direction. Men nu börjar det!!!!!!! Hinner inte blogga mer.


-M


Easy A

Hejhej! Så skönt att det är fredag idag! Har verkligen längtat! Idag så har jag inte gjort så mycket. Var med Sandra ett tag. Vi såg bla. på Easy A. Jätte bra film faktiskt fast jag han tyvärr inte se klart den så det blir väll att göra det någon annan dag, kanske tom ikväll? Senare ikväll så stack jag jämt till Tilda i typ 10 min också för att vi skulle fixa lite med våran present som Maja i våran klass ska få imorgon på sin födelsedagskalas. Ska bli riktigt kul tror jag! Idag har jag också köpt pappas farsdags present och jag tänkte även måla ett porträtt på mig själv och han. Men han kommer bara få den ifall den blir bra ;P
Så förhoppningsvis så blir den det! :)
Slöjden idag gick as drygt. Fick mindre hjälp än vanligt och det är lite. Kändes ju mycket bättre att syslöjden fick inställt också och det skulle ju självklart inte Tilda och Clara lämna omärkt. Så slöjden sög alltså. Fast jag och Olga hade ju ändå rätt kul..:p
Nu måste jag sätta igång och måla ifall jag någonsin vill bli klar med porträttet så här tar väll detta inlägg slut.

-C


Like i'm the only girl in the world


Jag tänkte lägga upp vad jag hade på mig idag.
Vit tröja/HM  Svarta läggins/HM  Svart linne/GT

Observera att jag inte har på mig exakt det på bilden utan där har jag svarat jeans, men det syns knappt. Jag tog bilden i torsdags och orkar inte ta en ny.  
-M


Utvecklingssamtal senare idag.

Heej, fick inga läxor idag, jippie! Har dock ett SO test imorgon men det verkar inte vara så svårt. Utvecklingssamtal senare idag också. Är aldrig roligt. Räcker det inte med att bara få omdömen som man får kolla på själv egentligen?..
Fick potatisbullar i skoan idag iaf. Hur kan man inte gilla det? :D
Vi hade ''Takida Felix'' på svenska letionen idag också. Alltid lika roligt! För er som inte vet så kallar jag och några andra i klassen han för det för att han hatar verkligen Takida så vi brukar sitta och skojja med honom om det. Vet inte ifall han tycker att det är lika kul som alla vi andra tycker, men vi andra får oss alltid åtminstonde ett gott skratt!
Får se ifall jag bloggar mer ikväll.

-C

Sista lov dagen

Sista dagen på höstlovet var det idag. Så då blir det ju att skolan börjar imorgon igen. Inte trevligt alls. Så här har iaf hela min dag sett ut i princip:
• Göra sig iorning för att sedan gå till Tilda.
• Va med Tilda tills ungefär halv 5.
• Chiiiiilla.
• 18.40 gå ut och springa med pappa.
• Kom hem från springturen 19.05, duschade och sedan åt.
• Se på TV och sedan sätta sig här.

Kommer inte på vad jag ska skriva förutom att fb är allmänt drygt just nu.. Ska iaf försöka gå lägga mig tidigt ikväll eftersom jag ska ju upp kl.6.00 imorgon bitti. Fråga mig inte varför jag går upp så tidigt på skoldagar för mitt bästa svar är att jag inte gillar att stressa på morgonen, men den ursäkten suger eftersom det blir alltid att jag börjar stressa 20 min innan jag ska åka ändå. Ni får en nytagen och extremt seriös bild på mig också eftersom jag älskar min mössa som jag har på bilden och tycker att ni därför förtjänar att få se den....;)



-C


Dryyygt

Nej nu har jag suttit i snart 20 min med ett försök på detta inlägg och jag kan inte komma på någonting att skriva om. Det ända jag kom på var rubriken och den beskriver ju hur det går att skriva detta inlägg, dryyyg.
Hmm. Också tog det stopp igen. Nej men jag får väll ta och smsa Tina och se om hon vill hitta på något. Sen så är det ju fotbolls träning ikväll. Jag vet inte om jag ska förtsätta spela, men jag får väll knalla iväg på en träning och se hur det känns. Måste även träna känner jag eftersom jag ätit tårta och sånt under helgen.
På tal om tårta ska jag bjuda Tina på den sen också, dvs om hon vill hitta på något.

-M


Navelpiercing? :D

Heeeeeej! Idag så har jag chiiillat! Såg bla. på Moulin Rouge idag, grät som vanligt och efter jag sett klart på den så var det typ 18.20 så jag och pappa gjorde iordning oss för att gå ut och ta en spring tur. Körde helt seriöst slut på pappa. Hahaha, han som försöker skryta om hur bra han är på allt också. Fast jag förstår han nästan, för vi körde på riktigt hårt i 30 min. Eller han gick sista biten men jag körde på i 30 min ;p
Känner nästan att jag måste komma i riktigt bra form nu också. För det första så är det ju alltid bra att ha en bra kondition och för det andra så har pappa gått med på att jag får ta navelpiercing när jag fyller 15 år! JIPPIE!!! Får se vad mamma säger om det bara, men hon har faktiskt sagt att vi ska börja diskutera det här med olika piercingar när jag fyllt 15 + att jag har ett kontrakt som pappa skrivit på. Inte för att jag vet ifall hon kommer köpa det då men jag får hoppas! ;D





Ja, där har vi kontraktet. Ni får dock ursäkta min vackra handstil, höhö.

-C


Rubrik

Sitter i tv:soffan och kollar på Så mycket bättre med familjen. Fast ja, jag kollar inte direkt. Jag kollar mer på datorn. Onepicen är på! Den är mitt allt för tillfället. Så mysig. Jag orkar inte lägga upp bilder på allt jag fått, men om ni klickar här så kommer ni till inlägget på min blogg där jag har lagt allt jag fick.
Imorgon har jag inga planer. Kanske chilla? Det är ju sista dagen på lovet. Buhuhu, jag gråter innombords.
Ska nog dra och bränna några avsnitt glee. Ciao.



Jag vill också ara säga grattis till Tina som har gjort 2 inlägg idag!
-M


Recept På Mina Amerikanska Cupcakes!

Dagen innan Halloween så bakade jag väldigt mycket för mina små kusiner skulle ''fira'' Halloween hos oss nästa dag. En av de sakerna som jag bakade var Amerikanska Vanilj Cupcakes, som faktiskt blev super goda, och fina såklart ;)
Så eftersom jag ändå inte har något för mig just nu så tänkte jag lägga ut receptet på dem.

Tinas amerikanska vanilj Cupcakes

1dl strösocker
1 ägg
2dl mjölk
6msk matolja
4dl vetemjöl
2tsk vaniljsocker
1/4tsk salt
1tsk bakpulver

(För 10st)

Sätt ugnen på 200°C. Blanda alla torra ingridienser (förutom sockret) i en skål. Vispa ägg och socker pösigt i en annan skål. Tillsätt sedan mjölken och matoljan i ägg och socker röran. Rör ner mjölblandningen i den blöta smeten och rör smeten slät. Fyll amerikanska muffinsformar (välj stadiga formar, inte lösa bullforms-typen) till 2/3. Grädda i mitten av ugnen ca 20 min. Låt dem svalna under bakduk.

Philadelphia cream cheese frosting 

3oz. pkg. naturell philadelphia
1tsk smör, rumstemparerat
1tsk färskt pressad citron saft (oroa er inte för att det kommer smaka citron för det gör det inte, fast det är ändå viktigt att ni har i det)
1/8tsk salt
1 1/2 koppar florsockar

Blanda ihop allt väl tills man kan lätt smeta på det på cupcakesen

Om ni vill ha choklad frosting (det ville iaf jag ha) så är det bara att tillsätta kakao tills det smakar bra.
Eftersom det var Halloween så gjorde jag olika mönster på mina. På vissa använde jag mig av kristyr och gjorde spindel nät på cuppcakesen och så på några andra så tryckte jag ut frostingen med hjälp av en sån där grej som jag inte vet vad det heter så att frostingen såg extra fin ut och så hade jag på lite färgglatt strössel på. Egentligen så kan man hitta på nästan vad som helst för att pimpa till sina cupcakes, men det var i princip så jag gjorde dem iaf. :)
Har tyvärr ingen bild på dem på datorn så ni får överleva med en bild från google.


Lycka till med bakningen!

-C


Min Morgon! :)

Hejsan! Tänkte försöka bli lite mer social på denna blogg för
det behövs nog verkligen! Gick upp 11.50 imorse så har inte hunnit gjort så mycket ännu förutom att ha ätit frukost som bestod av mina älskade Special K. Mums! Jag har också hunnit gjort iordning mig lite också men annars känner jag mig fortfarande helt nyvaken. Är iaf ensam hemma så jag satte på radion på högsta volym. Är dock inte i samma rum som den spelas, men det är nog bara tur. Idag blir nog en ganska chill dag. Ska bli riktigt skönt faktsikt! Fast ikväll blir det väll ut och springa i ca 30 min också. Usch... 
Tänkte att ni skulle få några bilder på en osminkad och nyvaken Tina ;)

 
     

-C







love me


Jag tänkte bara berätta lite snabbt vad jag fick innan jag bäddar ner mig och somnar. Imorgon blir det släktkalas och tjejkvällen blev lyckad. Även ridningen var lyckad idag. Hela dagen var med ett ord toppen.

Jag fick:

  • en yoga boll
  • en smyckeshand
  • 1000 kr
  • isättbara fjädrar (som ni kanske ser på bilden?)
  • hårnålar
  • 2 linnen från gina, ett svart och ett vitt
  • en onepice, eller ja inte en äkta men ändå.

Jag ska försöka ta kort på några saker om jag orkar. Godnatt.

-M


Graaaattis Tilda!

Hejsan! Vill börja med att önska Tilda grattis på födelsedagen! Hon är ju äntligen fjåårtiz nu! Förresten Tilda, hoppas du gillar paketen från mig! ;D
Idag så har jag bla. hjälpt Tilda att göra iordning för hennes tjejkväll som är senare ikväll och just nu håller jag på att göra iordning mig inför den. Fick typ panik när mamma sa att vi bara hade hästpapper att slå in Tildas present med, men efter en liten stunds letande så hittade vi annat! Haha!
Tänkte fösöka kortfatta Tisdags för er iaf:
-Bowling med Tilda, Sandra och Clara. (Jag kom 2:a, hihi)
-mat i duvanhuset (mums!)
-Shopping (Wieee!)
-svalde helium och sedan pratade (Hahah! Absolut dagens höjdpunkt!)
-Alla sov över hos Clara och hade en lyckad kväll!

Nu måste jag fortsätta att göra iordning mig ifall jag någonsin vill blir klar tills ikväll!
Tänkte att ni skulle få ett kort på fördelsedags-barnet innan jag loggar ut iaf, det blir en bild från Kemin från 7:an ;)



-C

14 bast.

Tjo fräs! Idag fyller jag år så idag så blir det att förbereda inför tjejkväll ikväll. Tina är gullig och hjälper mig. Igår fick jag Justin Biebers bok och 300 kr av moster och en gullig bok av min kusin. Sen imorse så fick jag hårnålar och fjädrar av familjen. Jag visar upp det någon dag. Sen så fick jag en B&J av Tina. Så hiiiiiiiiiiiimla gulligt!

-M

strandard

Chillar framför brasan med lurarna i öronen. Pumpar bra musik. Taggar inför fredag. 14. Då kommer några tjejer från klassen över på tjejkväll eftersom jag fyller år då. Sen imorgon kommer moster och dom och firar mig eftersom moster jobbar på lördag när vi ska ha släktkalas. Mysigt. Så uppdateringen från min sida kommer vara värre än vanligt.
Ska snart dra och fixa klart en musik quiz till på fredag och sen bränner jag av 1 eller 2 avsnitt glee. ♥



-M

RSS 2.0