Tv

Sitter framför tv:n. Har ju inte bloggat på ett tag, men jag hoppas ni överlever. Jag och Elin sitter och kollar lite på tv, fast nu gick hon? Idag ska jag inte göra någonting. Har inte känt mig helt på topp de senaste dagarna.
Ikväll är detju topmodel sverige på 3an, det får nu inte missa!
Men nu ska jag fortsätta med det jag gör, ciao!
image description
Två bilder från iphonen.
-m

90210

Sitter här, äter lite flingor och gör läxor. Skoldagen kan kortfattas med ett ord, tråkig. Blir väl att snart gå sätta sig framför TV:n för att se på lite 90210 och sedan Glee. Myser nog till det med lite popcorn och en kopp te också! :)



-C


BÄST!

Hejhej! Just nu sitter jag här och äter middag. Gissa vem som bestämde sig för att titta fram då? Jo om inte min tiggande lilla misse Pepsi! Inte fel att spela what makes you beautiful på högsta volym nu heller. Är det bara jag som känner mig lite x-tra vacker när jag lyssnar på den eller? Typ bästa pepplåten ever!
Efter maten förmodar jag att det blir ett 45 min tränings pass och sedan slapp framför soffan med en kopp te.

Ljusstaken åker ut imorgon ;)


-C


we face our fears and give it our very best try

Har nyss gjort klart franska läxan så nu blir det att slappa resten av kvällen. Det sög att det inte var någon TVD i fredags men jag fixade kvällen med en bra musikal, te, en sked jordnötssmör och lite snacks, MUMS!
Igår kväll gick jag på gudstjänst med Sandra och gud vad vi skratta! Kunde verkligen inte sluta heller. Det var för att när det var en tjej som sjöng och spelade piano så gjorde prästen massa konstiga andningsljud som lät lite halft som tysta snarkningar som hördes eftersom han hade en mick/mygga på sig, haha. Kände bara att jag var tvungen att berätta det. 
Nu ska jag iaf gå och kolla på TV och kanske ta mig lite chips? Vi får se. ;)
kraaaaam .

Look what I found!


-C


27/01/12

Nu sitter jag här och gör lite läxor samtidigt som jag inväntar att klockan ska bli 19.00 så jag kan mysa till det framför TV:n och kolla på Vampire Diaries. Sedan jag kom hem så har jag ätit lite, tränat och gjort läxor. Annars har jag faktiskt inte gjort så mycket mer. Veckan har iaf gått sjukt snabbt och nu ska det bli riktigt gött med helg igen!

-C

Shellu!

Hejhej! Just nu sitter jag här och gör lite tyska läxor. Jag lyssnar på One Diretion också.
Sen jag kom hem från skolan så har jag inte direkt gjort något speciellt. Duschat, gjort läxor, sett på TV, läst och tränat lite framför TV:n. Aldrig fel att ägna dagarna helt för sig själv! :)
Ikväll ska jag försöka komma i säng i tid också, därför avslutar jag här.


Jag bjuder på bilden! ;)


But it's the best I Can do

Tjohej. Sitter och mejlar om ett ursnyggt linne som är till salu. 100 värdiga riksdaler kostar det och det kommer från usa. Helt värt enligt mig!
Annars så sitter jag och väntar på chokladmousse och på att the big bang theory ska börja. Jag har faktiskt namnsdag idag så då får man lyxa till det lite grann. Eller vad tycker ni? Ute är det -12 grader, inte okej! Så himla kallt att gå till skolan då. Men jag siktar på mot varmare tider, till sommaren. Sommaren som kommer bli suverän!


Såhär såg det ut för ca ett år sedan.
-M

 


Framför brasan

Chillar just nu framför brasan. Här är det varm och skönt. Ska om ca en timma åka och hämta upp Maja också ska vi bege oss till yogan. Ska bli gött att få träna det igen! Få lite syrka osv.. Men det är ju om en timma så nu ska jag sitta här och värma mig och fixa med min egna blogg. Skolan idag vart inte så hemsk med tanke på att vi såg på film under franskan. Moulin rouge. Den är så himla bra men sorlig! Jag kommer grina som bara den.

image description
image description
image description
image description
-M

Dålig bloggare, ja vet.

Jag vet, jag vet, jag vet. Har sagt det några gånger nu, ni kanske är vana?
Men jag har iaf fått min iphone och om den vill sammarbeta så ska jag försöka blogga där ifrån. Med blogg.se appen. Men eftersom jag bloggar med den appen till min egna blogg också så får den krupp oftast och vill inte blogga på den här bloggen osv osv... Men jag ska försöka. Ni har ju iaf Tinas inlägg att läsa. :D

Från det till något helt annat. Just nu sitter jag och gör typ ingenting. Det är skidor på tv, vilket betyder att jag inte får byta kanal. Förut var jag på gudstjänst med Sandra och Tina. Det var långtråkigt, fast det brukar det vara. Senare vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Tar nog mig en chill dag, som jag brukar på söndagar. (a) Ingen träning ikväll häller vilket är dö skönt.


Ni får en dålig mobilbild på min iphone..
-M

Myyys!

Finns det något bättre än popcorn, film och mys på en lördags kväll?
Jo jag vet, inget slår Ben&Jerrys. Men gissa vad pappa nyss kom in med? :DDD



-C

Snälla, söta, rara mamma (A)

Kom hem för ett litet tag sedan och nu sitter jag här och läser lite i FRIDA samtidigt som jag lyssnar på Hangover och försöker övertala mamma att jag ska få börja dansa hip-hop i stan. Förhoppningsvis så lyckas jag övertala henne men det lär inte bli lätt. Senare ikväll blir det väl mys framför TV:n med mamma och pappa, så förhoppningsvis så visas det någon bra film.







-C


Tack farmor! :D♥

Hejsan! Skolan idag var helt okej, men efter lunchen fick jag svin ont i magen. Sedan så hade jag det resten av skoldagen. När jag kom hem hade jag så ont så jag la mig i sängen, läste lite i FRIDA och sedan somnade jag. När jag vaknade så var jag helt återställd vilket är riktigt skönt eftersom jag verkligen inte har någon lust med att bli sjuk! Speciellt inte eftersom det är musikdag imorgon för att förbereda inför våran musikal som vi ska ha i vår, vilket också betyder att det blir inga lektioner imorgon förutom musik hela dagen! :D
Kom 100$ i posten till mig idag från farmor. Snart kommer väl mina converse också. Gud vad jag älskar henne! Sen så är det så att det alltid blir lite extra roligt när man får paket i posten. Eller det tycker iaf jag.
Nu får jag väl avsluta detta inlägg eftersom det snart är dags att äta middag. Kram!

-C

Tusen gånger starkare

Nu har jag nyss ätit middag så jag är propp mätt! Dagen har varit ungefär precis som vanligt förutom att jag skrattade ovanligt mycket i skolan idag och efter skolan så var det dags för konfa. På konfan fick vi först fika, mums! Och sen såg vi på Tusen gånger starkare. den var ganska bra jag hade dock redan sett den en gång tidigare men det gjorde inget. Efter det så skrev vi lite i våra loggböcker om typ självkänsla och det där andra ordet som börjar på själv nånting. Har typ hjärnsläpp just nu så jag kommer inte på vad det heter. Därför måste jag googla på det nu, men eftersom datorn är onödigt och ovanligt dryg så kommer det inte upp nått. Fan.
Just nu är jag iaf så taggad på att det är sovmorgon imorgon. Gud vad skönt det ska bli att inte behöva gå upp riktigt lika tidigt som annars.
Nu ska jag iaf sitta här och dunka One Direction tills resten av familjen kommer hem. Puss!

-C

Life isn't measured in minutes, but in moments.

Tjoo! Just nu sitter jag här och kollar på lite olika kärleksdikter på nätet för att få lite insperation från dem eftersom vi måste skriva kärleksdikter i biologin. Har dock inte gått så bra hittills men jag ger inte upp riktigt ännu. Ska snart börja plugga lite till provet som är imorgon också, fast det dröjer nog inte så jätte länge med tanke på att jag redan kan ganska mycket. Ha det! 

-C
 

Yeah!

Beställde nyss denna. Hoppas på att den kommer under veckan. Tänkte egentligen ta en svart, men mamma har en svart och det kan vara bra att skilja på dem. Får ta med mig Tina in till stan och köpa ett skal!


-M

NA NA NA

Har ingen aning om vad jag ska skriva just nu men jag kände för att göra ett nytt inlägg ändå. Har inget speciellt att berätta om dagen heller eftersom jag typ inte gjort något...
Åhhhh vad jag hatar på spotify just nu! Måste verkligen övertala pappa att köpa premium. Kanske bloggar lite senare ikväll också, vi få se. Hittade dock just en bild som jag tog i somras på pappas inloggning så jag passar på att lägga ut den bara för att jag har tråkigt och för att jag längtar till sommaren. Inte för att bilden ser speciellt somrig ut då men men.

 

-C


Call my name

Lördag! Super gött att slippa skolan. Redan efter första skolveckan är jag slut. Jaja.
Idag var mina planer att köpa mig en iphone men de var slut, så nu får jag beställa en. Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Har verkligen bloggtorka på den här bloggen. Hmm, kanske våra ynka läsare som vi har kan komma med lite ideer? Tills dess att jag kommer på något kommer det bli såna här dåliga inlägg från mig.


Om det bara såg ut såhär ute!

-M


Fredag den 13:onde

Äntligen Helg! Så himla gött verkligen och nu får man äntligen chansen att få sova ut. Helt okej skoldag idag också trotts att det är fredag den 13:onde. Fattar verkligen inte meningen med det där om att man ska få ''otur'' den dagen, snarare tvärtom. Eller så är det för mig iaf och jag antar att jag inte är den enda som känner så.
Vi hade matteprov idag också. Har ingen aning om hur det gick. Antagligen inte så jättebra eftersom det där med ekvationer och algebra inte är min grej direkt. På slöjden idag så blev det kanske inte så värst mycket jobb gjort men kul kan man inte neka att vi hade! Ska nog snart gå plugga lite nu också för det behövs nog om jag vill få bra betyg på SO-provet som är på tisdag. Här får ni iaf en bild på mig och b-rudarna medans vi angagerar oss i våran slöjdlektion, haha. Puss!



-C


Back to school!

Hejsan svejsan! Idag så var det skola igen. Ingen höjdare direkt men alltid roligt att få träffa vännerna igen. Var med Tilda förut. Vi var ute i snön hela tiden. Lyckades få in många träffar med snöbollar och kröningar på henne. Fast hon fick också in endel. Åkte lite pulka också och senare började vi bygga på en snöhäst som vi ska fortsätta med imorgon. Och nu tänker ni, snöhäst wtf?
Men så går det när man inte har egna hästar att rida på och ingen kan klandra oss för det, haha.
Just nu sitter jag och mumsar i mig lite popcorn och chillääär. Jag väntar också på att klockan ska bli 21.40 då jag ska göra massvis av snöbollar, sedan gömma mig i skogen och bobardera pappa med dem när han kommer med bussen hem. Förhoppningsvis får jag in lika bra träffar som jag fick igår!

-C

6/01/2012

Idag åkte jag in till Elgiganten med mamma och morfar för att köpa en samsung galaxy ace (fall de hade kvar i lager) eftersom morfar ändå skulle in till jula. Tyvärr så var det slut, men som tur är så får de in mer lite senare! Så det blir alltså att vänta ett litet tag till på en ny mobil men inte så jätte länge. Efter det åkte vi in till stan i ca 1 timme och då hann jag köpa en t-shirt från Gina och en torr schampo från Lindex. Torr schampot kommer gå direkt ner i min survival-kit, haha!  
För inte så läge sedan krull/lockade jag mammas hår så nu är det ganska kort, hehe. Snart blir det att se på Vampire Diaries också. Har verkligen sett fram imot det!
Bilden som jag tänkte ladda upp tog för länge för att ladda så ni får klara er utan någon bild.

-C



:)

Väntar på Tina. Hon sa att hon skulle vara klar runt halv ett men nu är klockan tio i ett. Den flickan borde antingen lära sig hålla tider eller lära sig klockan. Idag har jag fortfarande rätt ont i tanderna, kan inte tugga, men annars går det nog bra. Har inget mer att blogga om. Åter kommer...
-M

Brace

Idag satte jag in min tandställning. Så nu har jag ont i mina tänder. Och i mina kinder eftersom ståltråden kastnar i dom. Försökte nyss äta lite chips, men det går inte. Jaja, det går nog över..
Efter jag hade satt in tandställningen gick jag till moster och var där med kusinerna under dagen. Har faktiskt inget mer att skriva utan jag ska fortsätta få i mig lite chips. Hade!









Lite random bilder från jul och sånt.
-M

Snö!

DET SNÖÖÖÖAR! Gud vad glad jag blir för det! :D När pappa kommer hem så ska jag så utmana honom i ett snöbollskrig, HAHA!!
Idag så var jag i stan med Sofie och fick med mig lite smått och gott hem. Köpte en lite finare klänning, en topp, en stickad tröja, 2 bh:ar, ett sovlinne, ett par örhängen, ett halsband, flytande eyeliner, puder, smink-kitt, nagellack, en franskmanikyr penna, snoddar, diadem och hårnålar. Nu tror jag att jag fick med allt. När vi var i stan så var poskodmiljonären på torget och delade ut höga vinster. Får se ifall vi kom med på TV, skulle vara kul isf. :)
 
-C

Min start på 2012

Har inget vettigt att berätta om idag så jag tänkte berätta lite om gårdagen istället.
När jag steg upp från sängen så snöade det, inte lite heller! Gissa om jag blev glad? På morgonen bakade jag, städade och gjorde i ordning mig. Efter det gick jag ut med Tilda. Först åkte vi lite pulka men det slutade med snöbollskrig mot Elin och Timmie. Så himla kul med snö!
Vid 15.00 kom mina släktingar för att fira mig på 15-års dagen. Efter de gått öppnade jag presenterna från familjen. Hade tänkt att ha ännu ett till snöbollskrig med bl.a. pappa efter det också, men då hade det börjat regna..
Imorgon blir det att åka in till stan med Sofie för att shoppa! :D
Ska verkligen bli jättekul eftersom det har gått ett tag sedan vi senast va, så vi kommer att ha mycket att uppdatera varandra om. Hoppas verkligen att jag hittar mycket också för jag tycker verkligen att min garderob behöver fräschas upp med lite nytt!



-C
 

RSS 2.0