förkyld

Skulle egentligen till mina kusiner för att fira Jonathan på 13 års dagen idag, men när vi kommit halvväggs dit så åkte jag hem igen eftersom jag inte direkt mår på topp idag. Det är inte så att jag är sjuk eller nått men jag är förkyld och så fick jag ont i huvudet så jag hade ingen vidare lust att vara tvungen att umgås med massa skrikande ungar som bara vill hoppa på mig (och då snackar jag om mina yngre kusiner). 
Jag har nyss gjort fysikläxan och ska strax göra SO-läxan också.
Glöm inte släcka ljusen ikväll!

-C

tja

Kom hem från ridningen för snart en timme sedan. Har duschat och nu inväntar jag mat+vpd.
Förlår att jag verkligen inte bloggar men jag går inte in på datorn så ofta. Gör allt på min iphone ist. Hoppas ni har förståelse.
Vi får se vad helgen har att erbjuda. Imorgon är det även earth hour, missa inte att släcka! Halv nio-halv tio. Går över till Tina imorgon kväll och spenderar earth hour med henne, som vi gjort sedan 5:an?

                                                         
-M


chill skoldag

Kom hem för inte alls länge sedan. Skoldagen var ganska chill vilket var riktig skönt. Tiill att börja med så hade vi sovmorgon sen så hade vi inställd C-tyska, vikarie på fysiken och prov på franska vilket betyder att vi fick gå från lektionen när vi var klara. De andra lektionerna vi hade var inte så ansträngande heller. Jag tror dessutom att franska provet gick ganska bra så det är ju skönt. Nu ska jag väl gå göra mig lite mellanmål och sedan läsa i FRIDA.

-C

osv.

Har nyss blivit klar med tyskan. Ska nog snart gå och poppa mig en skål med popcorn och sedan sitta med franskan ett litet tag. Sedan blir det väl antagligen att kolla på House. Har varit super väder idag också och förhoppningsvis så håller det i sig ett tag till. Förutom att jag satt ute i solen när jag kom hem ifrån skolan gav sig jag och pappa oss ut på en springtur också. Annars så har det väl inte direkt hänt något mer.
Imorgon är det iaf halvdag musik vilket antagligen kommer bli ganska kul, bättre än att ha riktiga lektioner iaf ;)

Blommorna har börjat titta fram.


-C

praouppgifter

När Clara och Tilda gick hem tidigare imorse satte jag igång med mina praouppg. som aldrig verkar ta slut. Det går verkligen skit drygt. Men nu ska jag iaf ta en liten break från läxorna och gå ut och sätta mig i solen ett tag. Nu måste jag iaf gå för jag ska äta lite grillat.

-C


Tonight....

Nu är det bestämt, Tilda och Clara sover här inatt. Vi får se vad vi hittar på. Förresten, visste ni att det är våffeldagen imorgon? Nu ska jag iaf ut och grilla! Whoop Whoop!

-C

Grillning blire!

Blev att ligga ute i solen och steka idag! Senare ska kanske Tilda och Clara sova över här, vi får se hur det blir. Det blir garanterat årets första grillning för mig ikväll iaf, vilket kommer bli jätte gott!
Pappa berättade förut att det kanske skulle snöa på 1:a och 2:a april. Hoppas bara att han drev... Hur som helst så får man verkligen se till att ta vara på det fina vädret medans det varar!



-C

Hungerspelen

Åh. Jag vet inte hur jag ska kunna säga något annat än att filmen var gudomligt bra! Jag var alltid berädd på att något skulle hända, jag grinade och dom hade verkligen fått till rätt bilder och rätt skådespelare. Helt klart en se värd film! GÅ OCH SE DEN!

Om jag ska skriva om något annat än det kan jag nämna att just nu fryser jag och har ont i halsen. Jätte roligt eftersom jag ska på dommarkurs imorgon nio till fem. Tänker dock inte gå iväg om jag är riktigt risig, det är ju några timmar vi pratar om.



-M


Smoothie, eller inte?

Så himla fint väder ute! Funderar på att göra en smoothie och sätta mig ute i solen med mamma. Det är ju trotts allt 18+ grader ute.

Bara jag som längtar till påsk eller? Speciellt till påskgodisen, haha. 
 

-C


blodprov

Denna vecka har det varit prao som har gällt för både min och Tildas del. Jag praoar som jag nämnt tidigare på 3K (gym) vilket är skit grymt eftersom jag får träna i princip hur mycket jag vill, så gissa falla jag passar på? Blev även erbjuden en gratis massage när jag var där idag av en dam som jag pratat med endel medans jag varit där, hon är nämnligen 3k:s massör. Fast jag sa att vi kanske kunde ta det någon annan dag som jag är där eftersom det passade inte så bra just då.
Senare idag när jag låg och läste kom mamma in i rummet och berättade att jag skulle till vårdcentralen för att ta blodprov om 1h. Är det bara jag som tycker att jag har värsta snälla mamman som informerar mig om att jag ska ta blodprov en 1h innnan det sker? -.-
Som tur var så gjorde det inte alls så ont så jag överlever haha. Efter det gick jag iaf ut på en promenad med Clara och Tilda.



-C


Jag vet inte hur..

men det blir alltid så att jag och Tina sitter och skriver inlägg samtidigt. Haha.
Jag var iaf ute och gick med Tina och Clara förut. Och jag hoppas verkligen att våren är här för att stanna.
Imorgon är det våran nästsista prao dag. Ja, vi har prao denna vecka. Jag praoar hos min gamla lärare. Rätt roligt faktiskt.

Något annat som är roligt är att jag har bokat biljetter till hungerspelen nu på fredag tio i sex. Jag älskar livet just nu. Jag och Maja är det som ska gå. Super duper kul.
Nej nu börjar snart glee. Hejdå!


-M

coop

Skulle egentligen stanna hemma själv ikväll men eftersom jag inte skulle va med någon kompis i natt så bestämde sig pappa för att stanna hemma istället så kunde vi gotta oss framför TV:n. Det ska vi snart göra också men först måste jag och pappa ta oss till coop som lär ta ett tag eftersom han aldrig blir klar i köket...

-C 


dress

Hejsan. Brände av ett zumba pass med Mamma, Elin och Jonna förut. Riktigt kul idag. Ska stretcha lite innan jag gör iordning mig och lägger mig och sover.

Kollade runt lite och hittade en klänning jag verkligen vill ha till konfirmationen. Endast 300 kr. Helt rimligt pris och det var något sånthär jag var ute efter.



-M


yoga

Kom hem från ett yoga pass för ett tag sedan. Man fick nämligen prova på idag så jag passade på. Man vet ju inte fall man gillar någonting eller inte ifall man inte provat. Nu är det så att jag faktiskt har provat det förut men tänkte ändå ge det en chans till. Det var helt okej men ingenting jag direkt känner att jag vill hålla på med så jag avstår nog från att börja. Fast självklart var det kul att prova på en gång!

Just, fick ett A på engelskaprovet förresten. Trodde inte alls att det skulle gå så bra, stolt!



-C

läxor, prov, läxor.

Hade teknikprov idag vilket var ganska nervöst eftersom det går på våra slut bettyg. Gick nog ganska bra ändå tror jag. Idag var det också jätte härligt väder ute, 18+ grader!Eftersom vädret var så fint blev det ut på en promenad med Tilda.

Det som gäller för mig just nu är att plugga. Enda sedan skolan började efter sportlovet har jag blivit dränkt av läxor och prov. Förra veckan hade vi t.o.m 4 prov, vilket man faktiskt inte får ha. Efter plugget blir det väl att stålsätta sig framför TV:n med en kopp te, lite frukt och nötter.  

-C


Måndag

Sitter just nu och äter en toast tillsammans med ett glas juice. Sen ska jag gå och hämta min b&j's tror jag och smaska i mig lite.
Igår så pluggade jag, var till edsvalla, låg i soffan aslänge, var ute på en 1 timmas promenad och sprang ett tag.

Förut i skolan hade vi teknik prov så jag fick sluta tidigare eftersom jag var klar. Vi hade egentligen slutat ungefär om 5 min. Rätt gött.
Nej nu ska jag äta upp min toast och sedan lira lite gitarr innan jag gör allt det jag skrivit och sedan beger mig ut på promenad med Tina. Det är ju nästan 14 grader ute!

-M

vår igen?

Ja det var ju nödvändigt att det skulle snöa. Nu är ju nästan all snö borta och det är ju typ vår igen? Jaja. Dock blåser det ganska mycket idag.

Nu ska jag föra över bilder från min datorn till våran hårddisk och sedan ska jag instalera sims 3. Längesedan jag spela det. Jag tror iaf jag ska orka gör det. Sedan åker vi in till morfar och firar han och ikväll blir det mello mys!
-M

all night long

Hejsan. Igentligen skulle jag varit och tränat nu men jag fick ont i magen osv så jag gick inte iväg. Förut var jag och hjälpte till på barn yoga och var även med på tonårs yogan. Skolan idag gick väll rätt snabbt. Imorgon är det fredag. Äntligen helg! På söndag tror jag vi ska in och fira morfar som fyller år och lördagen får jag se vad som händer på.

Nu ska jag gå och öva lite teknik. Prov om ett tag...


Är inne på mamma och pappas datorn och hittade den här bilden. Det är i sommras när jag och familjen var i stockholm. Just på bilden sitter jag och väntar. Elin och pappa åker sky någonting som jag inte kommer ihåg vad det heter. Då passade jag på att sola lite. Vi var där tre dagar, det här är den sista dagen. Hoppas på en tripp dig i sommar igen!
-M


vill ha vår.

Igår när jag tittade ut genom fönstret, såg jag blommor. Idag när jag tittar ut genom fönstret, ser jag snö.

Nu sitter jag här och äter lite tacopaj. Idag blir det inte att göra några läxor för tyska läxan vi fick idag är inte förräns nästa vecka och jag orkar inte plugga till matteprovet som är imorgon, men jag kanske jämt läser igenom instuderingsfrågorna till teknikprovet i för sig, det blif typ inget plugg då ;)
Snart ska jag nog sätta mig och läsa lite och sedan när mamma kommer hem ska vi kolla på gamla filmer på henne när hon var liten. Sedan blir det lite träning, blir dock inte ut och springa idag pg.a. vädret. Efter det blir det in i duschen och sedan Grimm. Så kommer antagligen resten av min dag se ut.
I förrgår kom det förresten ett paket från USA igen fast den här gången från farmor och farfar. Fick en ny bok (läser serien som den boken är med i), $40, See's Candies och så fick jag en konfirmationspresent också, fast den är inte med på bilden eftersom jag ska ju inte öppna den förräns själva konfermationen. Och för ni som inte vet vad See's Candies är så är det en butik med världens godaste choklader. Älskar dem! Själva förpackning synns dock inte så bra på bilden eftersom den är inpacketerad i papper och jag hade inte tänkt öppna den förräns till helgen.

Ni som inte smakat See's Candies har verkligen missat något!



-C


en helt vanlig tisdag.

Hej Hej! Efter skolan blev det hem, äta mellanmål och bara chilla lite. Vid 18.00 blev det ut på en 40 min springtur med pappa.  Det var inte lika kallt ute idag vilket var ett stort + ! När jag kom hem blev det snabbt in i duschen och sedan laga middag. Just nu pluggar jag lite till So provet som är imorgon. Jag avslutar min tisdag med att kolla på House och dricka te lite senare ikväll.

-C

Redigerar

Läxor, läxor och läxor. Det är det som beskriver min vardag. Skolan har hållt på i 2 dagar och vi har redan haft ett prov och ska ha två imorgon. Hmm, hur tänker lärarna? Blir lite små sur faktiskt. Men det är bara att bita ihop. Det är ju inte så långt kvar till påsklovet. Vad var det, 5 veckor? Sen ska vi hålla på med musikalen massor innan det tror jag så förhoppningsvisst blir det nog rätt chill. 
Ska nog, som Tina, börja kolla på konfirmations kläder. Vill ha en söt liten klänning matchat med ett par snygga skor tror jag, eller en midje kjol? Nä, klänning låt finare. Nu ska jag fortsätta redigera lite bilder som jag tog igår. Och invänta mamma och Elin så jag får lite mat i magen. Och efter det mysa ner i soffan och kolla på top model Sverige. Efter det ska jag plugga lite SO tror jag. 
-M

fopsjfkiafolxz

Dagen har gått ganska snabbt förutom att jag har endel skoljobb som jag måste göra, men som vanligt lämnar jag nog det mesta tills sista dagen. Inget tips som jag rekomenderar men är man lat så är man.
Just nu kollar jag lite på olika konfermationsklännigar. Konfirmationen är inte förräns i maj men det är ju alltid bra att vara ute i god tid. Tiden går ju trotts allt snabbare än vad man tror.

Ser ni likheterna? ;)


-C

5 mars

Tjo hej. Idag är det en såndär dag man inte riktigt vet vad man ska göra. T.ex jag stod i 5 min och övervägde om jag skulle ta en kärleks mums, vilket jag inte gjorde. Duktigt Tilda! Ska nog gå ut och knäppa några bilder, vilket jag ardig gör även fast jag vill, men idag är det så himla fint ute. Ska bara dricka upp min oboy. Ikväll är det yoga, bara jag ikväll. Maja ska inte med, hon får inte träna. Buhuhu..

-M

Härlig söndag

Idag är det sista dagen på sportlovet. Lite surt att det inte blir sovmorgon förräns till helgen igen.
Med tanke på att det inte finns så många spår kvar av snön här, så har jag börjat med att gå ut och springa igen, eller jag började idag. Sprang med pappa i 40 min och det var ganska härligt faktiskt förumtom att det var flera -grader ute så det var ganska kallt. Nu ska jag nog gå göra lite te och kolla på TV.



-C


-

Jo, Tilda har rätt. Ett tag tyckte jag att sommarjobb var ett slöseri på sommaren och på ett sätt tycker jag fortfarande det, men vill man ha något så kostar det och då måste man helt enkelt ha pengar. I mitt fall kommer jag behöva mycket pengar för att få det jag vill ha och då skiter jag faktiskt i om det är på sommaren eller inte.
Förutom att jag väntar på att maten ska bli klar (det blir chinesisk mat idag, gött!) så lyssnar jag på musik och surar över något helt onödigt så jag tänker inte ens ta upp det. Helt sjukt hur en grej kan påverka resten av dagen så sitter man och surar i ett hörn för sig själv, men men.. förhoppningsvis kommer jag på andra tankar när jag sitter och kollar på Melodifestivalen och mumsar i mig en skål med glass om drygt en halvtimme.

-C


Vilket liv...

Efter jag hade kollat klart på Elsas värld var klockan bara nio och jag kunde knappast gå och lägga mig. Det ledde till att jag och syster satt i varsin onepice men en varsin hörlur i varsitt öra och såg på I Saades fotspår. Våran ständiga mening var ''jag orkar inte mer''. Men det gjorde vi ju. Men åh, kolla på det så fattar ni vad jag menar!

Jag såg att Tina funderade på att skaffa sommar jobb. Jag tyckte det var en liten fågel som viskade i mitt öra att hon tyckte det var slöseri på sommarlovet men man ändrar ju sig. Jag ska nog överväga det och sedan ta kontakt med Clara. Vi ska nämligen fråga på något jordgubbs land isf. Vi gör en cupp och äter jordgubbar undertiden isf. Men jag får se hur jag gör. Har ju lite planer. Ska försöka dra ihop ett gäng som vill hänka till grönan, love it! Sedan en till lite komisk grej var att jag faktiskt tänkte praoa på 3k, fast jag ändrade mig. ;) Jag har tvättat tillräckligt mycket maskiner när jag och Maja tränade gym i Skara i somras Vi blev 7kt svettiga då!

Har inga direkta planer för imorgon, får se vart jag slutar. Nu ska jag tvätta ansiktet, borsta tänderna och antagligen sova. Godnatt!


Jag och världens bästaste Maja!!
-M


3K, here I come!

Dagen har varit precis det jag behövde. En väl spenderad familje dag. När kusinerna äntligen kom fick jag underhålla dem så gått som jag bara kunde men tack vare min mobil så blev det lättare eftersom de ville så gärna spela spel hela tiden (de är för små för en egen telefon). Efter att de gått pratade jag och mamma lite om sommarjobb som jag ska försöka skaffa, för vem vill inte ha lite extra cash i plånboken i sommar?
Värmlands Tingsrätt har kontaktat mig också och tyvärr så passade inte veckan då jag skulle praoa så jag ska istället praoa på gymmet vilket kommer bli ganska chill. Eftersom det inte finns så mycket att göra där så har jag fått lov om att träna där (under prao tiden), vilket jag gärna tackar ja till!
Efter jag och mamma diskuterat lite så satte jag igång med min dagliga träning och efter det gjorde jag och mamma hemmagjord pizza med grönsaker och dipp till. Just nu sitter jag med familjen och kollar på Minuten medans jag väntar på att klockan ska bli 21.30 då det blir att kolla på Modern Family vilket är så sjukt bra!



-C

Next

De sista avsnitten av Elsas värld. Till det popcorn och coola. Standard. LATER!



-M


inväntar kusinerna.

Har städat och fixat klart med allt i köket så nu är det bara att invänta kusinerna som kommer snart. Dagen hittills har mest gått ut på att duscha, fixa sig, städa och göra bananasplitt som vi bjuder på senare. Annars så har jag väl inte gjort så mycket mer. Lika fint väder är det också idag bara lite kallare, men så länge solen skiner och det inte är -grader så får man väl vara nöjd.

-C

RSS 2.0