Hej.

Tog 10.20 bussen in till stan imorse med Tilda. Hade tänkt köpa en ny bikini, shorts och en jeansjacka. Fick tag på ett par shorts och jackan men tyvärr ingen bikini så det får jag leta vidare efter någon annan gång. Har typ inte gjort så mycket mer idag. Pratade dock faktiskt nyss i telefon med Ilham, hon är att en underbar tjej hon! Förhoppningsvis så får jag träffa henne snart!
På bilden här nedanför ser ni iallafall shortsen och jackan som jag köpte idag, båda plaggen kommer från H&M.
-C


Bilderna Från Igår.









Båt Med Olga Och Tilda.

Sjukt fint väder idag vilket var på tiden! Imorse låg jag ute och sola ett tag med Tilda och sedan åkte vi ner till Fryken där vi mötte Olga för att åka båt. Var verkligen sjukt kul! Lägger ut lite bilder ifrån det imorgon. Senare på kvällen åkte jag och Sandra ner till Sannerudsvallen för att kolla på fotboll, en gång och aldrig mer. Var så sjukt drygt. Vet inte vad jag ska hitta på nu, kanske bara sitter här ett tag eller så kollar jag på en film.
-C


Tack Ilham!

Tänkte börja med att inleda detta inlägg med ett tack till Ilham som faktiskt kommenterar. Vill bara att du ska veta att det är så sjukt kul att du faktiskt lägger ner lite av din tid till att faktiskt kommentera och inte bara läsa bloggen. För en av de roligaste sakerna med en blogg är ju när folk faktiskt kommenterar och eftersom jag vet att det finns fler som läser min och Tildas blogg så vore det faktiskt grymt kul ifall ni också skulle kommentera någon gång ibland, men förstå mig inte fel nu vi blir ju självklart glada över att ni bara läser den också! ;)

Idag så har jag iallafall varit med Tilda och Sandra. Först så var jag ju med Tilda och vi fotade lite och sånt men sedan så skulle hon klippa sig så att jag drog hem och bara chillade ett tag. Vid 18.00 drog jag och Sandra ut och cyklade och pratade och senare så kollade vi på Crazy, Stupid, Love. Efter det så gick jag hem och hamnade här. Imorgon blir det att åka båt med Tilda, Clara, Annie Olga och kanske Ida Hj. Blir säkert jätte mysigt!
-C

STRONGER

Hejsan. Idag har Tina och jag fotat. Det blev dock inte så bra bilder idag. Men några fick vi nog. Sen åker vi till Lysvik på söndag och då kommer vi fotat som galningar antar jag, det gjorde vi förra gången.

Imorgon ska jag, Tina och Olga b.la åka båt uta på fryken. Ska bli så sjukt mysigt. Nu ska jag rensa jordgubbar. C ya!
-M


ädjpgr

Livet leker. :)

Har faktiskt ingen aning om vad jag ska skriva men kände ändå för att blogga. Igår så var iallafall Olga här. Första gången hon var hemma hos mig faktiskt vilket var kul. Finns inte så mycket att skriva om idag men imorgon ska jag iallafall va ett tag med Tilda. Blir dock antagligen inte så länge eftersom hon ska klippa sig också.
Blir antagligen att hänga med Tilda till Lysvik på söndag och så stannar vi där i några dagar, så då blir det ingen bloggning. Kommer säkert bli skit kul, finns ju faktiskt inget annat som man kan förvänta sig när det kommer till det. Jag menar det kommer ju bli helt underbart att komma iväg från lilla Kil ett tag och bara fokusera på att verkligen utnyttja sommarlovet!
-C


Charlottenberg

Idag var jag och Maja som sagt i Charlottenberg och shoppa. Det blev lyckat och jag fick med mig lite saker.
En väska från bikbok, en väst från hm, en tröja från cubus och en vänskaps ring. Jag tar inte kort på allt idag, utan ni får se det lite då och då.

Imorgon ska jag vara med och spela match. Sen efter det tar jag tränings uppehåll. Jag ska även ringa farmor imorgon och fråga om Tina och jag får komma till stugan, som vi antagligen får. Nu ska jag gå och ta glass!

(vågar inte lägga upp bilder, min dator har redan pajat 2 ggr när jag försökte på min egna blogg)
-M

Efter ett dygn i stugan.

Kom hem från stugan i eftermiddags. Jag sov nämligen över där igår till idag med mamma, min moster, Niccolai nästan 8 år, Angelo 5 år, Savannah 4 år och Valentina nästan 2 år. Var ganska kul fick dock aldrig en lugn stund men ibland kan det vara så grymt kul att vara tvungen att göra någonting hela tiden och kunna leka som om man vore ett litet barn igen. Nu har man ju dock ganska mycket ansvar över dom eftersom de fortfarande är små men man gör ju verkligen inte samma saker som man hade gjort med vänner i ens egen ålder. Sen så är dom ju så himla gulliga också, måste bara säga att jag älskar mina kusiner! Det är ju så himla roligt att dom verkligen ser upp till en också.
När jag kom hem duschade jag och packade upp mina saker, vilket inte var så mycket. Sedan begav jag mig till Tilda för att försöka fixa lite inför själva Göteborg resan som sker den 9 juli. Det är jag, Tilda, Hanna K, Maja, Linn och Ida Hj som ska med. Riktigt synd att inte Olga och Clara kunde hänga med men så blev det iallafall.
Hoppas iallafall att ni alla hade en trevlig midsommar! Lägger ut en bild från skolavslutningen bara så att det här inlägget inte ska se så tråkigt ut. ;)
-C  



GÖTEBORG

Hejsan. Idag har det inte hänt värst mycket i mitt liv. Jag var med mamma in till morfar sedan var Tina här och vi kollade tågtider. Vi+några tjejer i klassen ska den 9 juli till liseberg.

Ska bli grymt kul att göra något med tjejerna! Ska åka balder, kanonen, lisebergsbanan, flumeride och många mer! Har faktiskt aldrig åkt en bergbana (okej, jag har typ och lilla bergbanan) på liseberg men nu jävlar! Ska dock inte utsätta mig för atmosfear!

Imorgon så ska jag och Maja Schagerström ta oss en tripp till Charlottenberg och shoppa lite. Ska bli kul. Bara mysa med en av de bästa!
-M







SKOLAVSLUTNING 2012




MIDSOMMAR 2012

Hej och gld midsommar på er! Min dag har hittils sett ut såhär;
Tina och jag har gjort midsommar kransar. Sedan så kom fam. Schagerström och vi åt mat och jordgubbar. Sedan har jag och Maja kollat på lillabloggen videosar och även satt upp tältet.

Om inte alls länge så sticker jag och min familj hem till fam. Schagerstrom och tillbringar kvällen där. Så har det alltid varit, ja så länge jag kan minnas och jag hoppas det stannar så. Jag och Maja ska även tälta inatt så det blir grymt! Ni får även ett tidsinställt senare ikväll. Ha en bra midsommar!
-M








Äntligen.

Så skönt att det faktiskt är sommarlov fast det är ju lite synd att vädret har varit så dåligt. Idag så har jag iaf varit med Tilda. Vi gjorde inget speciellt eller vi gjorde typ inget egentligen för det finns ju inte så mycketatt göra under sommardagar som den här. Är inte riktigt säker på vad jag ska göra imorgon än men det kanske blir att va med Sandra, vi får se. Här får ni iaf en bild från avslutningen.
-C


Förbereder inför imorgon.

Life isn't measured in minutes, but in moments.


Dagen har gått till att förbereda mig inför avslutningen imorgon. Helt sjukt att det faktiskt redan är imorgon. Har liksom inte tänkt på det alls mycket och nu när det redan är imorgon vi slutar så känns det nästan lite overkligt. Kommer verkligen bli så himla kul med sommarlov iallafall! Kommer vara fett skönt att vara 9:a nästa år också. Det som gäller för imorgon är själva skolavslutningen såklart (det är våran klass och 7F som står för uppträdanden) och efter det så ska jag kolla när niorna går ur eftersom bla min kusin går ur då, sedan åker vi hem till dem och "firar", efter det drar jag till Tilda för att grilla tillsammans med henne och några andra i klassen och sen så går vi till killingen. Kommer nog bli super!
Bilden här nedanför på mig och Tilda är tagen för exakt två år sedan (alltså dagen innnan avslutningen i 6:an) och på bilden längst ner ser ni klänningen som jag ska ha på mig imorgon. Men nu avslutar jag inlägget här eftersom jag måste fortsätta att fixa allt.
-C


       


DISS

Jag stänker göra stor fet diss till alla er som har urringade tröjor och push up-bh. Jag menar, ni behöver inte ha brösten uppe i öronen för att få uppmärksamhet. Ärligt talat ser det bara så himla fel ut. Så fult och fel. Folk tar er nog mer seriöst om ni inte har så än om ni har så, för det är min uppfattning om folk. Kommer man in på någon blogg (t.ex) och den som driver bloggen ser ut så tänker jag ju direkt:
Himla fjortis, hon vill bara ha uppmärksamhet, vill ha alla killar hon ser, pantad, korkad, bitch osv....
Jag borde inte tänka så. Man ska inte döma hunden efter håren, men det blir lätt så.

Kom ihåg att varje människa har en vacker sida inuti!
(vill bara säga att jag inte har något emot de som har "stilen" fjortis)
-M



2

2 dagar kvar. Jag orkar 2 dagar till. Imorgon är det bara 1 dag. Jag älskar livet just nu.

Just nu sitter jag och kollar på fotbollen. Jag trodde sverige skule vinna med 2-1, men nu är jag inte lika säker. Ska nog gå och lägga mig snart. I vanliga fall brukar jag göra sittupps innan jag går och lägger mig, super bra tips btw, man blir trött och somnar bättre efter det, men min mage har krånglat och gjort ont hela dagen och igår så jag avstår.
(SVERIGE GJORDE MÅL!!!!!)

Skolavslutningen kommer nog iaf rocka! Efter skolavslutningen så följer Linn med mig hem. Vi går nog och kollar på när niorna går ur, fixar och trixar lite och sedan på kvällen kommer tjejerna i våran lilla grupp hem till mig så grillar vi, snackar skit och skrattar innan vi beger oss till killingen och ser på top cats.

Nej nu ska jag göra iordning mig, godnatt!
-M
En från konfan.


ALL STAR ☆

Klippte till ett par byxor idag som resulterade till att det blev shorts. Om jag ska vara ärlig så trodde jag inte att de skulle kunna användas först med tanke på att jag inte är någon höjdare på allt som ingår i syslöjd men där hade jag fel. Skoldagen var chill, precis som alltid nu när det inte är många dagar kvar tills skolavslutningen. Det enda vi gjorde var att göra rent/rensa våra skåp och kolla på 9:ans skolshow. Skolshowen var helt okej, den hade sina roliga stunder men jag tror att dom kunde gjort vissa saker bättre.
När jag kom hem från skolan idag så hade iallafall paketet med mina röda converse från USA kommit. Och det har jag min kära faster att tacka för♥
-C


9/6/2012

Idag har jag bara chillat. Riktigt skönt att man inte har något i skolan längre så man slipper sitta och plugga till prov under helgen. Skulle egentligen åka till killingen idag för att kolla på när Olga och Tilda uppträdde men det blev inget. Regnat har det gjort idag också vilket kanske inte var det roligaste vädret men man får väll vara nöjd så länge det blir bra till skolavslutningen. Har egentligen inget mer att skriva om men kände bara att jag skulle skriva ett inlägg så att det inte blir som sist, men så att det inte ska bli så tråkigt så bjuder jag på en bild på mig och Tilda från i slutet på sommaren förra året.
-C



För Svårt.

Vi erkänner små fel endast för att göra klart att vi inte har några stora.

Idag var det ju bestämt att vi skulle ha franska prov men så blev det inte, eller det blev så för halva klassen men inte för dom andra eftersom Britt inte skulle hinna lyssna på alla. Det betyder att den andra halvan av klassen, där bl.a jag är med, får göra provet på torsdag istället. Hur som helst så hade jag iaf tänkt att jag skulle prestera så bra som möjligt utan att påverkas av Britts krav istället för att plugga sönder och sedan bli så nervös så att jag mår illa innan. Jag tänkte alltså ta det ganska chill den här gången, men i slutet på lektionen när det bara var jag, Elin, Ida och Tilda kvar (ingen av oss gjorde provet idag) säger Britt att en av anledningarna till att vi fick göra på torsdag är för att hon är ganska säker på vilka betyg vi kommer få och för att hon tror att det muntilga provet kommer låta skit bra. Då insåg jag hur körd jag är och att jag kommer må lika illa över det här provet som alla andra p.g.a rädslan för att Britt ska bli besviken och p.g.a allt pluggande som jag måste göra nu (ni kan omöjligen förstå hur svårt det här provet kommer vara). Ni kanske inte förstår men Britt är inte som andra lärare. Direkt man stiger in i franska lektionen blir man nervös och rädd och direkt man stiger ut från klassrummet fylls man av lättnad. Hon kan vara så himla trevlig annars men direkt man stiger in i sal 10 (hennes klassrum) bli det kaos i kroppen. Och det är inte så att jag är rädd eller blyg för att prata på andra lektioner utan det är just på franskan. Man är så himla rädd för att misslyckas så man lägger ner mycket mer tid på franskan än på andra viktigare ämnen. Eller nej förresten, man är inte rädd för att misslyckas på franskan utan man är rädd för att misslyckas för Britt. På ett sätt så är det väl ganska bra eftersom hon får en att prestera bättre än vad man egentligen kan, men i det här fallet är det verkligen inte värt det.
Känner att det blev väldigt mycket om franskan nu, förutom det så fick vi reda på våra betyg i matten och kemin idag. I matten så står det mellan ett C och ett B för mig, läraren var inte riktigt säker än men förhoppningvis så funkar all min smörning som jag gjort under året haha. Eller alltså jag tycker inte att jag smörar men alla andra säger att jag gör det så. I kemin så sänkte jag mig till ett B från ett A. Och vet ni vad? Jag är skit nöjd med det! Låter sjukt konstigt jag vet, men det var nämligen så att läraren vi hade förra terminen gav alla elever för höga betyg så det var ganska uppenbart att man skulle sänkas. Det förstod vi alla. Är iaf nöjd med mina resultat och det är precis det man ska vara!
-C




förlåt.

Vet att jag har verkligen har varit skit dålig på att blogga och har jag någon bra ursäkt? Nej egentligen inte, därför väljer jag att inte heller skriva en.

Skol dagen var riktigt chill iaf. Först hade vi so prov, sen så hade vi mentors grej halva dagen med klassen och våra 2 mentorer Nancy och Agneta. Vi kollade för det mesta bara på American pie och fikade. Sedan hade vi rast i typ 2 timmar och efter det en halvtimmes teknik. Imorgon har vi årets sista franska prov, förmodligen den värsta också. Är jätte orolig eftersom den kommer va så himla svår, för svår. Men det kommer ju självklart bli skönt sen efteråt.
Förresten är det bara jag som finner det lite svårt att fatta att om 9 dagar så är det skolavslutning? Det är ju tom mindre än 2 veckor! Är verkligen så himla väl behövligt med lov nu känner jag. Nu blir det iaf tyvärr att plugga franska men jag lovar att försöka uppdatera lite oftare i framtiden.
-C



FLOWER

Jag lämnade just in min inlämningsuppgift i so:n. Känns som jag får ett bra betyg på den. 
Idag är det vara 10 dagar kvar till skolavslutningen och det är ca 10 grader ute. Jag undrar vart du tog vägen värme? Får hoppas att du kommer till helgen igen. Nu ska jag chilla resten av dagen. Kanske öva lite på mitt so prov jag ska ha imorgon. Men det känns ändå som att det sitter.
Ni får en bild som jag tog hemma hos Linn för 3(?) veckor sedan.
 -M


RSS 2.0